AcasăNewsBilderbergii au intrat in panica! La Copenhaga, vor restabili „lumea unipolara”

Bilderbergii au intrat in panica! La Copenhaga, vor restabili „lumea unipolara”

Globalistii se vor intruni anul acesta la Copenhaga, Danemarca, pentru a analiza situatia dezastruoasa in care se afla strategiile lor, cu Rusia sarita din schema si extremistii cucerind Europa.

Intrunirea va avea loc la Hotelul Marriott, unde peste 120 de oameni influenti vor dezbate readucerea „agendei globaliste” in parametrii de functionare.

Putin loveste puternic strategiile bilderbergilor, care vor „o lume unipolara”, toata a lor

Transatlantic Trade and Investment Partnership, pe ordinea de zi

Scopul principal, centralizarea puterii intr-o federatie globala, este periclitat de Putin, care vrea o lume multipolara, adica Rusia si cine o mai reusi, din BRICS, sa se catere in varf. Un dusman si mai puternic al „federatiei globale” este miscarea europeana populista, extremista, nationalista. Asadar, primul subiect de dezbatere este progresul „pasajului globalist” numit Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP), caruia i se opune Uniunea Economica Eurasiatica, tocmai infiintata de Rusia, Belarus si Kazahstan. TTPI ar fi un trailer pentru conceptul de lume unipolara, un fel de companie imensa ce ar uni SUA cu Europa.

„Lumea alternativa” a lui Putin

„Modelul” s-a dovedit a fi bun. Uniunea Europeana a inceput ca un proiect economic si s-a transformat intr-o federatie politica, ce controleaza 50% din legile nationale si conceptele de suveranitate, cu instrumente economice de pedeapsa pentru nealiniati. Numai ca si „modelul” a sarit din tipar, popoarele sanctionand lipsa de securitate economica si politica nationala a „unionistilor”. De aceea, bilderbergii vor sa forteze infiintarea TTPI, ca sa reaseze modelul in tipar si sa-l extinda spre SUA. Mai ramane de stabilit ce vor face cu proiectul globalist Trans-Pacific Partenership, care inseamna angrenarea unor state puternice din Asia, dar aici loveste puternic Rusia, ce vrea sa creeze, in conceptia Bilderberg, „o lume altenativa”.

author avatar
Adina Mutar
1.618 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger