AcasăNewsBilderbergii au inregistrat la Doha un esec cu „Armaghedonul climatic”

Bilderbergii au inregistrat la Doha un esec cu „Armaghedonul climatic”

La Doha, Richard Haass nu s-a vazut mai aproape de instaurarea guvernului mondial

Doha a devenit „cartierul general” al Bilderbergilor, pentru instaurarea noii ordini mondiale si a guvernului mondial. Insa, la Summitul Schimbarii Climei, s-au certat vreo doua saptamani!

La Doha, Richard Haass nu s-a vazut mai aproape de instaurarea guvernului mondial

In Qatar se stabilesc strategiile de razboi privind Orientul Mijlociu si tot acolo trebuia sa se faca un pas decisiv pentru implementarea „taxei pe carbon” la nivel global, un „exercitiu” obligatoriu pentru functionarea guvernului mondial. „Armaghedonul climatic” nu le-a iesit bilderbergilor din prima, desi s-au investit peste 60 de miliarde de dolari din 1990 pana acum, conform raportului senatorului american James Inhofe. Cei care au contribuit cel mai mult la „cercetarile stiintifice alarmiste” au fost UE, ONU, Banca Mondiala si bancheri si corporatii de pe Wall Street.

Richard Haass, presedintele Consiliului pentru Relatii Externe, afiliat la Bilderberg, spusese clar care e tinta: „Consens global in privinta politicilor green si izolarea tarilor care nu vor sa cedeze din suveranitatea nationala!” La Doha, doar UE a ramas chitita pe globalizare, restul a zis „pas”! Tarile bogate in petrol si gaze, in frunte cu gazda, Qatar, nici n-au vrut sa auda de alte Protocoale Kyoto.

author avatar
Adina Mutar
523 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger