AcasăNewsBilderbergii au decis „cel mai mare razboi din cate au fost”

Bilderbergii au decis „cel mai mare razboi din cate au fost”

Trupe speciale din SUA, Franta si Marea Britanie actioneaza de cateva luni in Siria

„Ei planuiesc un razboi mondial, iar acest lucru este foarte periculos pentru viitorul Europei insasi si al omenirii in general”.

Trupe speciale din SUA, Franta si Marea Britanie actioneaza de cateva luni in Siria

Acestea au fost cuvintele sefului Statului Major al Armatei iraniene, generalul Hassan Firouzabadi, care sublinia ca bateriile Patriot la granita dintre Turcia si Siria constituie un pas spre un razboi mondial.

Globalistii vor razboi

American Free Press a dezvaluit ca membri ai Comisiei Trilaterale, grupare oculta afiliata la Bilderberg, s-au intalnit in secret, la Washington, intre 30 noiembrie si 3 decembrie, cu membri ai Congresului american, tema fiind „conflictul extins” din Orientul Mijlociu. Acestia s-au intalnit intr-o sectiune a Librariei Congresului, prezenta presei fiind interzisa. Conform unor surse din interior, la intrunire au participat „greii” globalistilor: fosti ministri de Externe si adjuncti, Henry Kissinger, Madeleine Albright, Condoleezza Rice si Strobe Talbott, si fosti trezorieri, Paul Volcker, Lawrence Summers. Invitati speciali au fost academicianul Eliot Cohen si Jane Harman, cea acuzata de presa americana ca ar fi omul Mossadului, care aspira la sefia  CIA. In rezumat, acestia au avansat ipoteza ca in Orientul Mijlociu va fi „cel mai mare razboi din cate au fost”.

Trupe si baterii Patriot in Turcia

Vineri, 14 decembrie, ministrul american al Apararii, Leon Panetta, a semnat un ordin pentru instalarea a doua baterii Patriot la granita dintre Turcia si Siria, plus 400 de militari. Acestia vor ajunge in a doua saptamana din ianuarie 2013. Tot vineri, Parlamentul german a aprobat trimiterea de baterii Patriot, cu personalul adecvat, in Turcia. „Nu exista nicio intentie, oficiala sau neoficiala, directa sau indirecta, pentru a asigura o zona-tampon. Nu planuim nicio interventie in Siria”, a dat asigurari seful Comitetului Militar al NATO, generalul Knud Bartels. Sigur ca nu!

author avatar
Adina Mutar
1.030 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger