AcasăNewsBilderberg pune „semnul fiarei” pe accesul la Internet

Bilderberg pune „semnul fiarei” pe accesul la Internet

Bilderbergul Keith Alexander, „marele cenzor” al Internetului

A 60-a intrunire a Grupului Bilderberg a avut, printre alte teme de implementat, si „Securitatea cibernetica”,  care presupune acces monitorizat la Internet.

Bilderbergul Keith Alexander, „marele cenzor” al Internetului

Neelie Kroes, insarcinata UE cu Agenda Digitala, a fost prezenta la intrunirea Bilderberg de la Chantilly, Virginia. De altfel, e nelipsita din 2005. Legea de cenzurare a Internetului –  ACTA –  nu merge ca „unsa” asa cum s-a sperat, dar exista si „planul B”: impunerea identitatii  electronice! Aceasta presupune autentificarea cu o semnatura electronica pentru a capata acces la Internet.

Auxiliar, se prevede si o „capsula electronica”, care inregistreaza data si ora accesarii, memorand toate cautarile facute de utilizatori! Bilderbergii au hotarat ca acest experiment sa fie aplicat intai in Europa! Internautii il numesc „semnul fiarei”, asociat cu  identificare electronica  si „profetit” de Biblie: „fara semnul fiarei – 666 – nu vei putea cumpara sau vinde nimic”! Elitistii, care cred in Marele Architect, se amuza punand in practica „apocalipsa”, sub numele de „comert verificabil”, care chiar contine benzile 666! Un alt participant la intrunirea Bilderberg a fost generalul american Keith Alexander, sef al departamentului de „razboi cibernetic” din cadrul NSA, in numele caruia se vrea cenzurarea Internetului.

author avatar
Adina Mutar
904 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger