AcasăNewsBilderberg nu ne vrea in Schengen?

Bilderberg nu ne vrea in Schengen?

Regina Olandei este nelipsita de la intrunirile Bilderberg, unde se hotaraste soarta Europei in special

Premierul finlandez Jyrki Katainen l-a vizitat rapid pe omologul olandez, ca sa se sfatuiasca si cu privire la pozitia fata de aderarea Romaniei la Schengen.

Regina Olandei este nelipsita de la intrunirile Bilderberg, unde se hotaraste soarta Europei in special

Inainte de a pleca la Haga, Katainen a declarat ca va incerca impreuna cu Mark Rutte sa gaseasca o solutie, dar n-a mai zis nimic dupa intalnire. Ziarele finlandeze au scris ca Guvernul de la Helsinki a votat impotriva aderarii celor doua tari la spatiul Schengen ca sa nu fie Olanda izolata fata de celelalte state membre.

Dar e mai mult de-atat. Olandezii, la varf, sunt foarte sensibili in privinta remarcilor ostile la adresa caselor regale, iar Hohenzollernii le sunt rude. Daca tinem cont de faptul ca tatal actualei regine, Beatrix, printul consort Bernhard de Lippe-Biesterfeld, este cofondator al grupului de elita Bilderberg, e si mai stresant. Plus ca Jyrki Katainen a participat la intrunirile Bilderberg din anii precedenti.

 

author avatar
Adina Mutar
329 afisari

1 COMENTARIU

  1. tam penia zilei ! si portarul de la hotelul unde s-a tinut reuniunea biderberg de acum 3 ani e nepotu grajdarului de la scrovistea. limpede nu?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger