AcasăNewsBilderberg alege pentru SUA: Mitt Romney - presedinte, Mitch Daniels - vicepresedinte

Bilderberg alege pentru SUA: Mitt Romney – presedinte, Mitch Daniels – vicepresedinte

Mitt Romney e sustinut de elita bancara pentru functia de presedinte al SUA

In 2008, candidatii democrati Barack Obama si Hillary Clinton au fost chemati la o intalnire secreta cu unii dintre membrii Grupului Bilderberg, care, in acel an, s-au intrunit tot la Hotelul Marriott din Chantilly, Virginia. Cand au iesit de la discutii, cartile erau aranjate: Obama-presedinte, Joe Biden-vicepresedinte, Hillary- secretar de stat.

Mitt Romney e sustinut de elita bancara pentru functia de presedinte al SUA

Conform Actului Logan, ceea ce s-a intamplat acolo se numeste inalta tradare: „Este interzis oricarui cetatean american, indiferent unde se afla, sa poarte discutii, corespondenta, cu oficiali ai unor guverne straine sau ofiteri si agenti straini, cu intentia de a influenta masurile Administratiei americane…etc!” Suficient ca Obama si Hillary sa ia cel putin trei ani de inchisoare, conform legilor in vigoare, nicidecum sa ajunga in cele mai importante functii in stat. De la intrunirea de anul trecut a Grupului Bilderberg s-a aflat ca Obama nu mai e favorit pentru inca un mandat, elita lumii preferandu-l pe Mitt Romney. Abia saptamana trecuta s-a adeverit aceasta „previziune”, Mitt Romney fiind nominalizat din partea Republicanilor. Anul acesta s-a vehiculat anterior ca bilderbergii ii vor alege lui Mitt Romney un vicepresedinte si s-a pomenit numele senatorului de Florida, Marco Rubio, 41 de ani, de origine cubaneza. Republicanii il socotesc „printul coroanei”. Bilderbergii il prefera pentru ca e tanar, ambitios (deci, ascultator) si este … mormon. Elita bancara vrea sa sparga cele doua blocuri puternice ale crestinismului – Biserica Catolica si Biserica Ortodoxa – si un mormon e numai bun in aceasta lupta.

Guvernatorul statului Indiana, invitat pe „lista scurta”

Mitch Daniels ar fi preferat pentru functia de vicepresedinte

In afara listei „oficiale” a invitatilor la intrunirea Bilderberg 2012, publicata chiar pe site-ul organizatiei, mai exista o „lista scurta”, secreta. Pe aceasta lista s-ar afla guvernatorul statului Indiana, Mitch Daniels, 63 de ani. Biroul de presa al lui Daniels nu a confirmat participarea la intrunire,  dar nici n-a infirmat-o, aratand sec ca „pe agenda de lucru a guvernatorului se afla numai intalnirile oficiale, iar intrunirea Bilderberg nu e publica”.

Daniels se pare ca este noua optiune a bilderbergilor pentru functia de vicepresedinte al SUA, in locul lui Marco Rubio. Pe Agenda 21 a elitei globaliste se afla si necesitatea controlului populatiei, prin vaccinari in masa. Ceea ce presupune, adaugam noi, si lansarea unor „bombe” cu tot felul de boli ce vor necesita vaccinari in masa, care se vor materializa prin tunuri financiare ale companiilor farmaceutice. Iar Mitch este fostul vicepresedinte al concernului farmaceutic Eli Lilly and Company, responsabila de multe produse controversate. In privinta „controlului populatiei”, compania este singurul producator al hormonului artificial BGH pe care o alta companie globalista, Monsanto, il foloseste in alimentatia vacilor. Ultimele cercetari arata ca BGH creste riscul imbolnavirii de cancer la oameni.

Vezi lista participantilor la intrunirea Grupului Bilderberg

author avatar
Adina Mutar
661 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger