AcasăNewsBilderberg 2013, intrunire de razboi

Bilderberg 2013, intrunire de razboi

A inceput „conferinta” Bilderberg la Hotelul Grove, Watford, Marea Britanie.  Globalistii se folosesc de conflictul din Siria pentru a declansa un razboi care sa puna la pamant lumea asa cum o stim.

Ca sa nu bata la ochi, bilderbergii au anuntat o agenda de lucru „usurica”. Nimic special de Siria, „platforma” de croire a Noii Ordini Mondiale.

Protestatarii n-au nicio sansa sa se apropie de bilderbergi
Poporul sirian plateste cu sange strategiile internationale

Anul acesta, nu numai ca intrunirea are loc cu usile inchise, ca de obicei, dar autoritatile britanice locale au ridicat si un zid in jurul hotelului, plus ca au instaurat temporar zona de interdictie de zbor deasupra „cuibului”, sa nu le vina cumva prin cap unora sa lase omenirea fara „creiere”. Bilderbergii sunt in urma cu implementarea Noii Ordini Mondiale si au de gand sa se foloseasca de „platforma” conflictului din Siria pentru a accelera procesul de globalizare a propriilor interese. Agenda anuntata difuz chiar de bilderbergi pe site-ul oficial cuprinde:  criza datoriilor, nationalismul, populismul, politica externa a SUA, razboiul cibernetic, cercetarea medicala, politicile economice ale UE, „desfasurarea evenimentelor din Orientul Mijlociu” si altele!

Obiective si obstacole

Construirea Noii Ordini Mondiale se bazeaza pe regionalizarea statelor si unirea in federatii, dupa o configuratie piramidala, cu „baietii destepti” in varf. Nationalismul, populismul sunt dusmani de moarte ai acestei „arhitecturi”. Criza datoriilor e buna numai daca pune jos toate monezile nationale ca sa emearga cea globala. Politica externa a SUA este buna numai daca poate servi ca vehicul pentru realizarea telurilor globaliste, pentru ca jocul puterii nu permite „verigi slabe”. „Cresterea economica” ceruta de unii lideri UE implica libertate politica, total nedorita de globalistii care vor sa-si impuna regulile santajand precum camatarii.

SUA si Rusia, la „brat” impotriva frontului jihadist!

Brandon Smith,  specialist la Alt Market, analizeaza cum „desfasurarea evenimentelor din Orientul Mijlociu” poate folosi drept catalizator pentru procesul de instaurare a Noii Ordini Mondiale. Si astfel, in sfarsit, se poate intelege de ce marile puteri si organismele internationale infiintate de globalisti au asistat la macelul populatiei siriene fara sa miste un deget.  America, spune Smith, are agenti si trupe antrenate pentru a da jos dictaturile din tarile de interes geostrategic.  Ca si Rusia. Ceea ce au si facut pana acum. Insa nicaieri, nici SUA, nici Rusia n-au reusit sa-si mentina pozitia din cauza frontului jihadist. Conflictul din Siria este o ocazie sa scape de armele ramase in tarile unde au schimbat dictatorii si de inflacaratii luptatori jihadisti, fie siiti, suniti, wahabiti, salafisti etc. De aceea i-au inarmat si pe Bashar, si pe revolutionarii sirieni suficient cat sa prelungeasca razboiul civil si sa-i atraga pe jihadisti pe teritoriul sirian, unde sa se macelareasca intre ei, restul urmand sa fie „curatat” de interventia militara straina.  „Nu conteaza daca regimul lui Bashar al-Assad e bun sau rau. Nu conteaza daca insurgentii sirieni sunt aliati cu Al Qaida prin frontul Al Nusra, iar regimul cu Hezbollah, ambele trecute pe lista organizatiilor teroriste. Interventia militara straina are rolul de a declansa o reactie in lant, economica, politica si militara, care sa favorizeze implementarea Noii Ordini Mondiale. ”

Aviatia israeliana va bombarda infrastructura militara siriana
Pe insurgentii sirieni s-au folosit toate tipurile de arme

„Viitorul” razboiului din Siria

Brandon Smith, analist Alt Market: „Marile puteri vor livra partilor beligerante din Siria arme din ce in ce mai puternice. Assad va raspunde din ce in ce mai letal. Iranul si Libanul sunt deja prezente cu luptatori. Israelul se mentine pe linia Golan, gata sa impinga fortele beligerante cat mai in interior, ca sa formeze o zona-tampon. Cand insurgentii vor fi incoltiti, ONU se va oferi sa medieze o incetare a focului, ca sa dea ragaz tuturor sa-si pozitioneze trupele. Israelul va ataca infrastructura militara siriana si infrastructura Hamas din Gaza. Bashar si Gaza vor lansa atacuri cu rachete asupra Israelului. NATO va instaura zona de interdictie de zbor, cu ajutorul sistemului Patriot si al avioanelor de lupta din Turcia si Iordania. Iranul va declara razboi Israelului. Rusia isi va spori prezenta navala in Mediterana, dar va interveni in conflict doar prin reducerea exporturilor de petrol catre Europa! Criza economica se va accentua. China va actiona tot economic, atacand decisiv dolarul. Ceea ce se si doreste.  „Razboiul din Siria nu este legat de libertatea unui popor, de detronarea unui tiran, de stabilirea unei democratii. Siria nu este nici macar tinta acestui razboi. Tinta suntem noi, societatile noastre, drepturile noastre, natiunile noastre. Daca ne lasam dusi de aceasta strategie, toata lumea va pierde , iar globalistii vor castiga!”

NEWS – Pentagonul a anuntat ca trei nave de razboi rusesti transporta elemente ale sistemului antiracheta S-300 catre Siria.

NEWS – Israelul, ingrijorat de luptele ce se dau pentru orasul sirian Quneitra, nu departe de kibuturile Ein Zivan si Alonei Basan, motiv de alerta pentru armata.

NEWS  – Premierul irakian Nuri al-Maliki a plasat 20.000 de soldati la frontiera cu Siria ca sa-i impiedice pe luptatorii suniti sa se alature insurgentilor sirieni, pentru „ca frontul Al Nusra a fost distrus”.

NEWS – 500.000 de druzi sirieni au primit un ultimatum din partea Hezbollah sa treaca de partea lui Bashar sau vor suporta consecintele.

NEWS  – Aripa militara a Hamas cere alianta cu Iranul si Hezbollah, pentru a primi finantare sa cumpere rachete.

NEWS  – Politia turca a identificat printre protestatarii arestati 15 agenti iranieni, avand legaturi cu serviciile secrete iraniene si cu Garda Revolutionara.

Vedeti lista cu participantii Bilderberg aici!

author avatar
Adina Mutar
3.520 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger