AcasăNewsBilantul incendiului puternic din cartierul bucurestean 1 decembrie: mai multe apartamente distruse....

Bilantul incendiului puternic din cartierul bucurestean 1 decembrie: mai multe apartamente distruse. Blocul e inca evacuat

Locatarii unui bloc cu zeci de apartamente situat pe Aleea Mizil, mai precis in zona 1 decembrie din sectorul 3 al Capitalei, continua sa aiba batai de cap de pe urma incendiului puternic care a afectat, seara trecuta, imobilul cu patru etaje.

In conditiile in care la fata locului au intervenit mai multe autospeciale cu apa si spuma, iar pompierii s-au straduit sa domoleasca flacarile care au cuprins indeosebi zona superioara a blocului, sase apartamente de la mansard au fost afectate foarte puternic de incendiu, potrivit b1.ro, spre groaza proprietarilor care au vazut ca bunurile lor s-au facut scrum.

Mai mult, conform ISU Bucuresti, locatarii au fost evacuati. Doua persoane – o femeie in varsta de 53 de ani si un barbat de circa 80 de ani au avut nevoie de ingrijiri din partea paramedicilor. Incendiul a fost lichidat in jurul orei 21.

Desi, din primele rezultate ale anchetei, s-a constatat ca structura de rezistenta a constructiei nu a fost afectata, ca masura de siguranta, locatarilor nu li s-a permis sa innopteze in imobil, si nici sambata nu au putut sta in apartamente, decat pentru cateva minute, cat li s-a permis sa isi recupereze cateva bunuri. Asadar, conform b1.ro, cladirea continua sa ramana evacuata si sambata, locatarii fiind nevoiti sa gaseasca adapost la rude si prieteni.

sursa foto: ISU Bucuresti

259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger