AcasăNewsBilant DGA: s-a triplat numarul de politisti corupti

Bilant DGA: s-a triplat numarul de politisti corupti

Cruda realitate a datelor statistice demonstreaza mai bine decat orice alt comentariu degringolada de care este cuprins de ceva vreme Ministerul de Interne.

Ofiterii DGA nu mai prididesc sa-i aresteze pe colegii corupti

Desigur, este foarte bine ca avem barem o structura care functioneaza la parametri optimi, dar cifrele care rezuma activitatea Directiei Generale Anticoruptie au darul sa sperie : a crescut cu 265% numarul angajatilor din Ministerul de Interne arestati de „vanatorii de politisti”.

Organizatii criminale

Pe langa miile de politisti „picati” cand luau cu inconstienta cate o spaga de cateva zeci sau sute de lei, ofiterii DGA au reusit sa destructureze nu mai putin de 63 de grupari de crima organizata formate exclusiv sau care aveau in componenta angajati ai unor structuri din Ministerul de Interne. Ceea ce este deja foarte grav, „oamenii legii” trecand la „next level” al carierei infractionale, ei ajungand chiar sa-i coordoneze pe interlopii pe care, oficial, sunt platiti sa ii aresteze.

author avatar
Catalin Tache
766 afisari

4 COMENTARII

  1. Oare astea nu dau de gandit, nu se intreba nimeni de ce sa ajuns aici? Tot ii descoperim ca fac ca dreg, ca au luat ca au coordonat. Daca tot se stiu astea, dece nu cad si sefii, sau ei nu au luat, ei sunt curati. Papalageala si praf in ochi. Au descoperit apa calda …

  2. Sefii nu au cum sa cada. Ei invata din greselile altora, de aia raman sefi. Si ii invata pe viitorii subordonati sa nu mai faca aceleasi greseli. Poate altele. Si tot asa. De aia nu cad sefii.

  3. Era de asteptat! este o lege universala ca daca scazi veniturile celor care controleaza creste coruptia la nivelul lor!

  4. Titlul este gresit: s-au triplat cazurile dovedite de coruptie, procentul politistilor corupti este in continuare alarmant.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger