AcasăNewsBilant cutremurator al accidentului aviatic de la Cluj

Bilant cutremurator al accidentului aviatic de la Cluj

Luni dupa-amiaza, un avion de mici dimensiuni, cu cinci persoane si doi membri ai echipajului la bord, s-a prabusit in Muntii Apuseni, la peste 1.400 de metri altitudine.

Unul dintre pasageri a reusit sa sune la 112 si sa anunte accidentul, insa victimele au fost descoperite abia dupa circa sase-sapte ore de la momentul impactului.

Din pacate, reprezentantii fortelor de ordine care au intervenit la fata locului nu au reusit decat sa constate decesul pilotului Adrian Iovan. Acesta era incarcerat, iar pasagerii din avion sustin ca a mai fost constient timp de doua ore din momentul in care avionul s-a prabusit.

O tanara de circa 27 de ani, medic rezident la un spital din Bucuresti, a incetat si ea din viata in urma accidentului aviatic produs. Tanara facea parte dintr-o echipa de medici ce se deplasa la Oradea pentru a preleva mai multe organe care ar fi urmat sa fie folosite la anumite transplanturi in Bucuresti.

Alte cinci persoane, patru medici si copilotul, au fost transportate, luni noaptea, la Unitatea de Primire a Urgentelor 1 Cluj.

Conform unui anunt facut, marti dimineata, de reprezentantii Spitalului Judetean din Cluj, toti cei cinci raniti sunt internati la sectia de terapie intensiva.

Copilotul are ambele picioare fracturate si este in stare critica. Alti doi raniti sunt in stare grava si doi raniti sunt in stare stabila. Medicii clujeni sunt increzatori in sansele de supravietuire ale celor cinci raniti, dar sustin ca acestia au inca probleme si de pe urma hipotermiei.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristi Ionita
521 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger