AcasăNewsBijuteriile furate pe A1: „Jaful secolului” sau mascarada ca la Sintesti? ...

Bijuteriile furate pe A1: „Jaful secolului” sau mascarada ca la Sintesti?

Anchetatorii sunt atenti la orice amanunt care ar putea lamuri misterul

Politia a intrat in alerta maxima dupa ce a fost instiintata ca trei indivizi inarmati au jefuit la kilometrul 83 al autostrazii Bucuresti – pitesti o masina ce transporta 43,5 kilograme aur.

Anchetatorii sunt atenti la orice amanunt care ar putea lamuri misterul

Numai ca, la fel ca in bancurile de la Radio Erevan, odata cu scurgerea timpului au inceput sa curga dezmintirile. Iar anchetatorii au ajuns sa ia in serios si varianta unei inscenari.

Diamanti Veri

Initial s-a spus ca  masina jefuita transporta 43,5 kilograme bijuterii de eur la o expoziitie din Sibiu. Pana la urma s-a stabilit ca actele dovedeau ca nu ar fi fost decat 22 kilograme, destinatia reala fiind un magazin din Ramnicu Valcea. Ciudat, aceasta veritabila comoara apartinand proprietarilor turci ai firmei Diamanti Veri a fost aruncata in portbagajul unui autoturism obisnuit, fara luarea nici celei mai mici masuri de paza. Cei atacati nu au fost agresati, ei declarand ca li s-a facut semn sa opreasca pe dreapta, cu un baston reflectorizant, dintr-o masina Honda care „avea un fel de girofar”…

author avatar
Toni Matei
729 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bun titlu de articol! Numai pt cunoscatori , bravo , in sfarsit citesc si eu ceva k lumea….
    In sfarsit cineva incearca sa dea o alta solutie la asa-zisele furturi de valori mari , care dupa parerea mea nu sunt decat niste inscenari grosolane.
    daca vor fi dovediti vreodata turcii si „indienii” de la Sintesti ar trebui bagati la racoare pt mult-mult timp

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger