AcasăNewsBijuterie pe patru roți, în „vizită” la RAR. Cum arată decapotabila cu...

Bijuterie pe patru roți, în „vizită” la RAR. Cum arată decapotabila cu două locuri – GALERIE FOTO

sursa foto: Registrul Auto Român Oficial/Facebook

Inspectorii de la Registrul Auto Român au avut în fața ochilor, recent, o mașină superbă. Autoturismul a fost adus la RAR pentru verificări.

E vorba de un autovehicul decapotabil, cu două locuri, care pare să îmbie la plimbare, mai ales că s-a încălzit afară. „O apariție care ne duce cu gândul la zilele însorite de vară: Merlin Campbell GB, din 1979. Un autovehicul cu două locuri, pe care proprietara sa îl prezintă la raliurile de epocă, dar îl folosește și în București, dată fiind manevrabilitatea micuței decapotabile”, au transmis, joi, reprezentanții RAR, într-o postare pe Facebook.

Potrivit precizărilor acestora, mașina a fost cumpărată din Germania, nefuncțională, dar a fost recondiționată. „Acum se poate lăuda cu statutul privilegiat pe care îl are printre vehiculele de epocă ale familiei”, au menționat reprezentanții RAR.

O altă piesă de colecție a trecut pe la RAR, zilele trecute: un FIAT

Nu e singurul autovehicul deosebit, de colecție, pe care au avut ocazia sa-l admire, recent, inspectorii de la RAR. Săptămâna trecută, pe 16 martie, cei de la Registrul Auto Român anunțau, pe aceeași rețea de socializare, că un exemplar FIAT 508 Weber Balilla Spider a ajuns în vizită la RAR Grivița.

„Lansat în anul 1934, primul FIAT din anii interbelici a fost o formulă de succes, mașina adoptând o cutie de viteze sincronizată cu patru trepte şi un motor care produce 36 CP. Modelul care ne-a vizitat la RAR Grivița este un FIAT 508 Weber Balilla Spider, fabricat în anul 1936, şi este unul dintre cele 14 exemplare care mai există la ora actuală pe piața automobilistică din întreaga lume. Această maşină a devenit o piesă dorită în orice colecţie auto fiind unică pe șoselele noastre”, anunțau, la acel moment, reprezentanții instituției.

author avatar
Andrei Coman
891 afisari

1 COMENTARIU

  1. „bijuterii” care poluează. Va scuipa doamna greta thunberg dacă mai faceți reclama la aceste produse nesustenabile, relicve ale inconștienței poluante. Sa le dea la programul rabla sa cumpere o Dacia „țopăială” chinezeasca. Asemenea licitații trebuie interzise!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger