AcasăNewsBig Brother în Piața Victoriei

Big Brother în Piața Victoriei

Camerele de luat vederi, schimbate în Piața Victoriei

Băieții supli și cu ochii albaștri fac din ce în ce mai des noi mișcări pentru evenimentele care se vor desfășura la mitingul din 10 august. Pe de altă parte, mitingul #rezist a fost confirmat de Primăria Capitalei. Dar, firma care are mentenanța pentru acest dispozitive muncește acum, la greu, pentru a schimba și a monta noi camere de luat vederi în zonă.

Camerele de luat vederi schimbate în Piața Victoriei

Lucrurile sunt în plină desfășurare pentru evenimentele despre care cei din gruparea #rezist le-au pus la cale pentru data de 10 august. Dar, pe de altă parte, nici cei care sunt implicați cu supravegherea, adică nu se lasă mai prejos. Toate locațiile din Piața Victoriei au fost luate la puricat pe motive de reparații. Mai mult, pentru ca imaginile de la ce se va întâmpla acolo să fie clare și fără drept de apel, firma care avea în metenanță camerele de luat vederi din zonă a decis că perimetrul trebuie dotat cu aparatură de ultimă generație, astfel încât nicio imagine să nu fie pierdută. Conform unor surse, care au declarat în exclusivitate pentru ziarul Național, unghiurile camerelor de luat vederi vor acoperi performant toată Piața din ”buricul” Capitalei.

Un 10 august fierbinte

Pe toate rețele de socializare poți să găsești ”invitații” la mitingul din Piața Victoriei care se va desfășura în câteva zile. Numărul preconizat al celor care au fost chemați în stradă ar fi undeva la 20.000 – 25.000 de persoane, susține Nicolae Dide unul dintre cei mai înfocați protestatari.

Mitingul de anul trecut se vrea reloaded

Pe de altă parte, reprezetanții diasporei din Italia au declarat, în urmă cu câteva zile, că nu vor participa la acestă manifestare.  Românii care lucreză acolo spun că ”nu vor să se lase manipulați de partidele politice care se pregătesc pentru campania prezidențială și că nu vor să facă parte dintre cei care sunt folosiți”, suțin cei care reprezintă diaspora din Italia. Totodată, și alți reprezentanți ai diasporei din alte țări au împărtășit acest punct de vedere. În urmă cu câteva zile, ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat că face un apel la cetățenii care vor participa la mitingul de sâmbătă, 10 august, să protesteze în mod pașnic deoarece nu își dorește să revadă violențele de la evenimentul de anul trecut.

author avatar
Ramona Feraru
3.317 afisari

4 COMENTARII

  1. Cine credeti ca are frica de camerele de supraveghere ? Care ” reprezentantii diasporei din Italia ” si ” alti reprezentanti ai diasporei din alte tari ” ? Aia cu carnet de membru PSD ? Care 20.000-25.000 chemate in strada ? Dide a fost modest , sconteaza pe elementul surpriza , vor fi de zece ori mai multi . Oprisan , baronul de Vrancea , a declarat senin ca se poate reedita „isprava ” din 10 august anul trecut , multi vor veni din curiozitate si vor asteapta smeriti sa mai primeasca niste pulane si niste jeturi gazoase de la jandarmi . Stim o treaba , suntem si fuduli , e o ” mandrie ” sa te ancheteze un Tribunal International si sa faci o excursie cu bilet numai pentru „dus” la Haga .

  2. Asta cu camere ar trebui data lege ca primarii sa puna prin toate locurile dosite parcuri intersectii drum laturalnic centuri, centre civice etc. Ajuta teribil.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger