AcasăNewsBiciclist livrator, târât pe capota unei mașini după un scandal în trafic....

Biciclist livrator, târât pe capota unei mașini după un scandal în trafic. Ce a pățit șoferul – VIDEO

biciclistBiciclist livrator, târât pe capota unei mașini după un scandal în trafic. Ce a pățit șoferul - VIDEO

Scene incredibile, miercuri, 6 ianuarie, în București. Un biciclist livrator s-a luat la ceartă cu un șofer în trafic pe o stradă din sectorul 6 și a fost târât pe capota mașinii acestuia din urmă până în apropierea unei secții de poliție.

Șoferul și biciclistul livrator au ajuns amândoi în fața polițiștilor de la Secția 20 din București, pentru a da explicații pentru disputa violentă din trafic. Totul ar fi început de la observațiile adresate de biciclist șoferului, cu privire la modul de deplasare în trafic.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore

„La data de 06 ianuarie 2022, în jurul orei 14.00, Secția 20 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 6 are loc o agresiune în trafic. Din verificările preliminare reiese faptul că a avut loc un incident între un biciclist livrator și un conducător auto, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenția cu privire la modul de deplasare în trafic”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Din informațiile Poliției Capitalei, șofer care l-a agresat pe biciclist a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de polițiștii Sectiei 20, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvâșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

author avatar
Andreea Vlad