AcasăNewsBiciclist accidentat mortal. Șoferul a fugit de la fața locului

Biciclist accidentat mortal. Șoferul a fugit de la fața locului

Poliţiştii arădeni au mobilizat echipaje care caută, duminică, un şofer care a accidentat mortal un biciclist pe DN 79, iar apoi a fugit de la locul faptei. Victima nu a fost identificată deoarece nu avea acte asupra sa.

Sursa foto Twitter

Accidentul a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe şoseaua care leagă Oradea de Arad (DN 79), în zona localităţii Zimand Cuz.

„Un autor necunoscut a surprins şi a accidentat mortal o persoană neidentificată de sex masculin, de aproximativ 30 ani, care în calitate de biciclist circula în aceeaşi direcţie. Biciclistul nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizant fluorescente, de asemenea bicicleta nu era echipată regulamentar. În continuare se fac cercetări şi verificări pentru identificarea conducătorului auto şi a biciclistului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Dacă va fi prins, şoferul căutat va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Referitor la accident, pe reţeaua de socializare Facebook a fost distribuit un apel către şoferi pentru identificarea celui care l-a lovit pe biciclist. Textul a fost postat de către un poliţist şi se menţionează că la locul accidentului au rămas elemente din caroseria maşinii, care indică faptul că modelul maşinii implicate ar putea fi VW Passat de culoare „gri-vernil”.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger