AcasăNewsBica, Dorin Cocos si Videanu, audiati la ICCJ: "Par a fi periculoasa,...

Bica, Dorin Cocos si Videanu, audiati la ICCJ: „Par a fi periculoasa, dar nu sunt”

Alina Bica, Dorin Cocos si Adriean Videanu au fost audiati, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Cei trei au fost audiati in dosarul „Bica 2”, in care sunt acuzati de comiterea mai multor infractiuni si au fost trimisi in judecata la sfarsitul lunii februarie.

Adriean Videanu este acuzat de complicitate la abuz in serviciu, el stand in arest preventiv in perioada 31 ianuarie — 6 februarie.

Dorin Cocos este acuzat de trafic de influenta (doua fapte) si de dare de mita, iar fiul acestuia, Alin Cocos, este acuzat de complicitate la trafic de influenta si de complicitate la dare de mita.

Alina Bica a fost trimisa in judecata pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita (doua fapte), abuz in serviciu (doua fapte) si favorizarea faptuitorului (doua fapte).

Alina Bica, Dorin Cocos si Adriean Videanu contesta actiunile procurorilor si cer sa li se ridice restrictiile stabilite. Bica si Cocos vor sa scape de arestul la domiciliu, iar Videanu vrea sa plece din tara pentru a obtine mai multe contracte pentru fabrica pe care o controleaza.

In fata magistratilor, Alina Bica a precizat ca „nu exista probe impotriva mea. Sunt acuzata ca am luat mita un bun pe care de fapt mituitorul nu-l avea in proprietate. In 16 ani n-am avut nicio sesizare. Cum as fi putut sa o iau razna pe campii dintr-o data? Par a fi periculoasa, dar nu sunt”.

author avatar
Cristi Ionita
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger