AcasăNewsBiblioteca Naţională a României va fi închisă, de luni, din cauza ploșnițelor

Biblioteca Naţională a României va fi închisă, de luni, din cauza ploșnițelor

sursa foto: Facebook/Biblioteca Naţională a României

Biblioteca Naţională a României va fi închisă, de luni începând, pentru dezinsecţie, igienizare şi reorganizarea spaţiilor destinate publicului. Măsura se va aplica, așadar, din 17 iulie, de când publicul nu va mai avea acces în sălile de lectură ale Bibliotecii Naţionale.

Reprezentaţii instituţiei spun că sălile vor fi închise cu două săptămâni mai devreme decât era planificat. Totul, ca urmare a apariției unor ploșnițe în spații destinate publicului.

Situația – catalogată drept neprevăzută – a fost adusă în atenția utilizatorilor Bibliotecii Naţionale (BNaR) prin intermediul unui mesaj transmis prin intermediul paginii de Facebook a instituției. Redeschiderea Bibliotecii, pentru public, ar urma să aibă loc pe 4 septembrie. Așadar, în toamnă.

În mod normal, Biblioteca urma să fie închisă începând cu 31 iulie

Recent am depistat pe unele banchete de la parterul clădirii, în aria care deserveşte publicul, anumite insecte parazite (ploşniţe), drept care cu neplăcere vă anunţăm că vom închide Biblioteca Naţională cu două săptămâni mai devreme decât planificaserăm – adică începând de luni, 17 iulie a.c.

În mod normal, în acest an Biblioteca Naţională urma să fie închisă în perioada 31 iulie – 3 septembrie pentru dezinsecţie, igienizare şi reorganizarea spaţiilor destinate publicului. Dar această situaţie neprevăzută ne-a obligat să devansăm acest termen.

Aşadar, din 17 iulie a.c. #BiblioNatio va fi închisă pentru public (angajaţii Bibliotecii îşi vor continua programul obişnuit).

Să sperăm că ne vom revedea fără alte probleme în ziua de luni 4 septembrie – în sălile de lectură, în spaţiile libere, la expoziţiile şi conferinţele Bibliotecii Naţionale a României!”, au transmis reprezentanții Bibliotecii (BNaR), prin intermediul rețelei de socializare amintite.

author avatar
Andrei Coman
429 afisari

7 COMENTARII

  1. Da ce atatea carti, suntem spalati pe creer? Trece viata si n-apucam sa citim milioane de carti pline de bacterii, pipaite de tot prostanu’. Biblioteca sa-si vanda cartile la anticariate. In afara de studentii fortuiti de examene, adica restatieri, nu vrea nimeni carti. Traiasca plosnitele, speram sa aiba ce ciuguli pe colea!

  2. Biblioteca Naţională a României?
    -ca sa poti intra acolo
    mai intai trebuie sa-ti faci un permis digital,pe internet….

  3. Nu avem nevoie de carti ,chiar deloc
    Avem o gramada de carti puse-n stoc
    Ne trebue droguri ,trotinete si pungi
    De aurolac sigur ,si de alea cu dungi

    Cand faci o dunga si o tragi pe fosa
    Viata devine frumoasa ,frumoasa!
    Trebe sa o o instiintam pe Ursula repede
    Sa ne puna sa strangem plosnitele!

    Apoi sa le impachetam frumos ,frumos
    Si sa facem cate-un sendwici delicios ,delicios!

    • Felicitari! Orice absolvent de gimnaziu spalat pe creier face rime. Multumeste educatiei ca si-a facut job-ul. A great job!
      Ca tolomac ce esti nici nu ti-a trecut prin tzeasta, in sutimi de secunde, de ce te va freca rima.
      Esti tare, eminescule. Fara semn de exclamatie.

  4. Te supara adevarul ?Te-a atins la coarda sensibila ?Ce, nu-ti place cand omul iti spune adevarul in fata ?Cel ce ti-a semnalat comportamentul de trotinetist,de fiinta absurda ,crescuta la umbra viciilor ,respingand cultura si bunul simt ,nu este in niciun caz ras pr creier.Din contra!

  5. Unde ai absolvit liceul la Mitroi ,pe din dos?
    Stiu acelasi Banat care-i ,,fruncea”
    Dar nu conteaza tu sa fii sanatos
    Si-ti vei purta toata viata ,pe umeri crucea !

    Tu sa traiesti ca droguri exista
    Exista si trotinete si lanterne
    Vei fi purtat in zgarda ,caduce!
    Toata viata vei fi un vierme!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger