AcasăNewsBianca Jurca se sondeaza in intimitate

Bianca Jurca se sondeaza in intimitate

Bianca Jurca viseaza la o cariera serioasa in politica

La inceput de an electoral, pedelista Bianca Jurca se gandeste serios sa joace in liga mare a politicii.

Bianca Jurca viseaza la o cariera serioasa in politica

Tanara din Timisoara s-a saturat de statutul de simplu membru de partid si tinteste acum spre functii inalte.  Mai mult, Bianca Jurca si-a propus sa arate lumii intregi ca politica nu este doar “o lume a barbatilor”. “Frumusetea este o rampa de lansare. Femeile care sunt  frumoase au mai mult succes in politica”, declara democrat-liberala, in prezent consilier la oficiul pentru IMM-uri din Timis.  Ca sa testeze terenul, fotomodelul a lansat un sondaj pe site-ul personal, vizitatorii fiind indemnati sa raspunda la intrebarea “Credeti ca Bianca Jurca va ocupa pe viitor o functie in PDL?”.

Cum chestionarul este incadrat de poze care o infatisaza pe tanara in impostaze provocatoare, mai  toti internautii  s-au inghesuit sa-i sprijine ascensiunea in interiorul Partidului Democrat Liberal. Mai ramane doar ca liderii formatiunii sa descopere calitatile Biancai pentru ca o noua stea politica sa rasara in conducerea PDL.

author avatar
Adelina Ionicel
787 afisari

1 COMENTARIU

  1. Taranilorrrrrr. Site ul nu e al ei…..detine un prost la fel de Tarantino ca voi( cei de la realitatea). Bianca Jurca nu are site!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger