AcasăNewsBianca Dragusanu se iubeste singura

Bianca Dragusanu se iubeste singura

Fotomodelul Bianca Dragusanu a inceput sa se joace cu mintile fanilor sai, pentru a starni mila si simpatia, dar si pentru a tine in continuare prima pagina a tabloidelor. Dupa despartirea de Adrian Cristea, fotomodelul se foloseste de niste conturi de Facebook facute pe numele fotbalistului si vrea sa lase impresia ca sportivul inca este indragostit de ea.

Bianca Dragusanu sustine ca l-a parasit pe fotbalist fiindca acesta a lovit-o, intr-o criza de gelozie

Incercand sa ramana in atentia presei cu orice pret, Bianca Dragusanu a intrat intr-un joc periculos, jongland cu sentimentele fanilor sai, dar si cu cei ai fostului iubit, Adrian Cristea.

Fotomodelul si Adrian Cristea au petrecut la inceputul acestei luni un weekend romantic, pe litoral

Cu toate ca a anuntat ca s-a despartit de fotbalist, Bianca vrea sa lase impresia ca „Printul” inca este innebunit dupa ea, pentru a demonstra lumii ca e o femeie dorita.

Bianca si-a dat ieri „Like”-uri singura, de pe profilul creat in numele fostului iubit

Adrian Cristea vorbeste despre ea in spatiul virtual numai la superlativ si, chiar si dupa despartire, ii da „Like”-uri fotografiilor, tanjind parca dupa vremurile in care erau impreuna.

Nu mai departe de ieri, Adrian Cristea si-a manifestat sentimentele cu un click pe pagina web a fostei iubite, actiune ce a generat o adevarata „revolutie” in spatiul virtual, sute de fani rugandu-i pe cei doi mondeni sa se impace.

Facatura menita sa o tina pe prima pagina

Reporterii „National”au descoperit insa ca toate aceste „gesturi de tandrete” sunt, de fapt, scene desprinse dintr-un teatru ieftin, menit sa o mentina pe Bianca Dragusanu pe prima pagina a tabloidelor. In spatele unor conturi „oficiale” ale lui Adrian Cristea se afla, de fapt, chiar Bianca Dragusanu. Faptul ca respectivele conturi de pe Facebook au fost create chiar de Bianca si ca sunt administrate de ea poate fi verificat destul de simplu: introducand adresa de e-mail a modelului ca si cuvant-cheie la rubrica „Cauta”.

author avatar
Narcis Voica
939 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger