AcasăNewsBianca Dragusanu a nascut. Victor Slav, in culmea fericirii de cand si-a...

Bianca Dragusanu a nascut. Victor Slav, in culmea fericirii de cand si-a vazut fetita!

Emotii din randul celor mai frumoase posibile au incercat, in aceasta prima zi a saptamanii, Bianca si Victor Slav. Cei doi au devenit parinti pentru prima oara, dupa ce blonda a adus pe lume o fetita, prin cezariana.

Bebelusa e bine, la fel ca si mamica ei, s-a grabit sa anunte pe toata lumea fericitul tatic, in cadrul unei interventii in emisiunea lui Catalin Maruta. Slav a ajuns dis de dimineata, alaturi de iubita lui, la maternitate, si nu a mai plecat de acolo, cel putin nu pana la orele dupa-amiezii. A ales sa le fie alaturi celor doua fete dragi chiar din primul moment in care cea mica a venit pe lume si si-a cunoscut, practic, parintii. „Nota 10, fetita este bine. Are 3, 250 kg, 50 de centimetri. Mama se simte bine, acum cred ca deja doarme (…) Am fost in sala de nasteri. Am vazut tot. Am stat ca sa-i ridic, bineinteles, moralul”, a explicat Slav.

Cat priveste numele ales de parinti pentru copila lor, taticul a dat de inteles ca daca in cazul prenumelui Sofia nu mai exista dubii, in privinta celui de-al doilea, si anume Natalya, inca ar mai fi loc de discutii. „Ne mai gandim un pic. Mai avem vreo 24 de ore”, a recunoscut taticul Slav.

sursa foto: facebook/Bianca Dragusanu

author avatar
Cristina Stefan
595 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger