AcasăBeyoncé isi face vacanta in rulota

Beyoncé isi face vacanta in rulota

Rapper-ul Jay-Z si frumoasa sa sotie, Beyonce Knowles, vor petrece concediul impreuna cu prietenii lor foarte buni, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, si Gwyneth Paltrow, sotia acestuia.

Cele patru vedete vor sa-si ia copiii si sa-si faca vacanta intr-o rulota

Cei patru  planuiesc sa inchirieze o rulota cu care sa faca un tur al Floridei.

Chris Martin

Motivul acestei escapade pare a fi epuizarea celor doi muzicieni –  Jay-Z tocmai s-a intors din turneul international Watch the Throne, iar prietenul sau Chris a concertat neincetat in ultima vreme.

Gwyneth Paltrow

Cu totii au cazut de acord ca este timpul pentru o vacanta mai lunga. Gwyneth si Beyoncé sunt incantate de ideea de a petrece o perioada impreuna cu familia in mijlocul naturii. Jay-Z si Beyonce au devenit in urma cu cateva luni parinti, iar fiica lor, Blue Ivy, ii va insoti in aceasta excursie. Si cei doi copii ai cuplului Paltrow- Martin vor fi alaturi de parintii lor.

author avatar
eNational
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger