AcasăNewsBESTIA din Caracal și-a angajat un avocat scump; vezi ce sume CRASE...

BESTIA din Caracal și-a angajat un avocat scump; vezi ce sume CRASE are în conturi

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 ani care a declarat că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), are o avere impresionantă! De altfel, el a renunțat la avocatul din oficiu și a angajat un avocat specializat în dreptul penal.

Acesta ar fi vândut mai multe terenuri în Caracal, informează Bugetul.ro. În schimbul acestora, monstrul violator ar fi încasat o sumă colosală. Dincă are în conturi nu mai puțin de două miliarde de lei, potrivit RTV.

Doar în 2017, individul a vândut un teren de 700 de metri pătrați, teren care face parte din „casa groazei”. Pe acesta, el a primit aproximativ 22.000 de lei.

Gheorghe Dincă a ajuns să fie arestat preventiv după ce acesta a sechestrat-o și violat-o pe Alexandra Măceșanu. În același timp, acesta este suspect și de moartea Luizei Melencu.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
1.900 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai, cum a ajuns la avocatul x din Bucuresti? Ca familia zicea ca nu are legaturi cu el ?

  2. Apreciați că ar trebui stabilit și dacă infracționalitatea în zona Caracal a crescut după înființarea bazei militare din zonă, fără a fi imputabiă în mod direct celor ce deservesc baza militară și dacă existența bazei militare se reflectă în vreun fel în comportamentul locuitorilor zonei,? Deci, care ar fi evoluțiile comportamentale ale locuitorilor zonei după înființarea bazei militare raportat la cele anterioare existenței bazei militare a NATO, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger