AcasăNewsBernard Madoff a vrut sa se sinucida impreuna cu sotia

Bernard Madoff a vrut sa se sinucida impreuna cu sotia

Bernie si Ruth Madoff au vrut sa se sinucida, dar nu le-a iesit, spre deosebire de fiul lor, Mark

Bernard si Ruth Madoff au incercat sa se sinucida impreuna cu somnifere, care le-au cauzat doar un somn linistitor.

Bernie si Ruth Madoff au vrut sa se sinucida, dar nu le-a iesit, spre deosebire de fiul lor, Mark

Bernard Madoff este omul care a reusit sa manevreze cea mai mare suma din istoria „schemelor Ponzi”, anume 65 de miliarde de dolari.

El a creat celebra firma de brokeri, investitii si consiliere financiara, cu greutate la bursa newyorkeza, “Bernard L. Madoff Investment Securities”, prin care si-a desfasurat afacerea piramidala. Arestat 2008, a primit 150 de ani de inchisoare. Sotia lui, Ruth, a marturisit recent intr-un interviu la CBC, ca stresul zilelor inaintea arestarii i-a determinat sa se sinucida impreuna.

Au dormit vartos

Mark Madoff

„Nu mai stiu cui i-a venit ideea, dar am decis sa ne sinucidem, pentru ca ceea ce s-a intamplat a fost ingrozitor”, a povestit Ruth. „Primeam apeluri telefonice oribile. Mesaje de ura, care depaseau orice inchipuire. Nu stiu cine pusese la cale asta, dar nu mai puteam continua asa”, a justificat ea hotararea extrema pe care au luat-o. Au dat pe gat un pumn de pastile, in special antidepresive si sedative, insa fara alcool, pentru ca sa nu vomite. Era in seara de Ajun. Pastilele nu au avut efectul scondat, doar le-au produs un somn fara vise. „A fost un gest impulsiv si sunt fericita ca ne-am trezit a doua zi”, a adaugat ea. Insa unul din fiii lor, Mark, 36 de ani, s-a spanzurat in decembrie 2010.

author avatar
Adina Mutar
502 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger