AcasăNewsBerlusconi s-a refugiat in Romania!

Berlusconi s-a refugiat in Romania!

Premierul italian este, de departe, un personaj al controverselor si al gafelor monumentale. In timp ce in Italia i se aduc acuzatii de favorizare a prostitutiei si traficului cu minori si, mai mult, partidul sau se afla in fata unei batalii electorale importante, Silvio Berlusconi a decis ca pentru cariera lui politica este vitala prezenta sa la Bucuresti pentru a participa la o reuniune interguvernamentala romano-italiana.

Ca miscarea facuta de Berlusconi a fost una proasta o demonstreaza si rezultatul dezastruos obtinut de reprezentantii Coalitiei de Dreapta care au participat la alegerilor locale, de ieri, din Napoli si Milano (fieful si orasul de bastina a premierului italian). In timp reprezentantii sai pierdeau rusinos in Italia, la Bucuresti Berlusconi il lua peste picior pe Emil Boc, omologul sau, pe care l-a tras de maneca, pentru ca s-a cocotat cu o trepta mai sus in timpul unei sesiuni foto.  De parca nu ar fi fost de ajuns, astazi, in timp ce premierul italian se va intalni cu presedintele Traian Basescu, in Italia va avea loc o audiere in cazul Ruby, in care Berlusconi este acuzat de favorizarea prostitutiei si a traficului cu minori. Mai mult, acesta este acuzat si ca ar fi intervenit la politie pentru a obtine eliberarea tinerei, atunci cand aceasta a fost arestata pentru furt ,de teama ca fata sa nu faca declaratii privind partidele de sex cu politicianul. Cu siguranta ca intalnirea cu Traian Basescu, cunoscut ca un personaj glumet si de lume, va fi una savuroasa, insa pentru Silvio Berlusconi viitorul politic este unul incert. Pentru multi dintre cei care au urmarit evenimentele, prezenta premierului italian la Bucuresti este doar un pretext pe care acesta l-a avut la dispozitie pentru a scapa de problemele din tara sa. Pe de o parte, rezultatul alegerilor nu-i poate fi reprosat, pentru ca a lipsit, nu-i asa, din cauza unei vizite oficiale, iar pe de alta parte, intalnirea cu magistratii italieni nu este deloc atat de placuta, pe cat este o vizita intr-o tara recunoscuta pentru frumusetile ei feminine.

“Berlusconi vorbeste cu Dumnezeu”, dar Dumnezeu nu prea

Una dintre organizatoarele petrecerilor “bunga bunga” de la vila lui Berlusconi din Milano a iesit la rampa cu o declaratie care ar fi trebuit sa-l ridice pe premier in ochii italienilor. Sabina Began, in varsta de 36 de ani, cunoscuta cu numele de scena “Matca”, a declarat ca l-a ajutat pe Berlusconi cu petrecerile pentru ca acesta se simtea atat de singur si ca datorita lui l-a cunoscut pe Dumnezeu. “Este un om profund spiritual si m-a ajutat sa gasesc credinta in Dumnezeu. El este foarte credincios, iar acum sunt si eu.” Poate ar fi fost mai bine daca nu amesteca orgiile “bunga bunga”, in care ea apare intr-o fotografie sarutandu-se  cu o femeie, cu presupusele discutii religioase. “Il iubeste pe Dumnezeu si vorbeste cu el, iar casa ii este plina de crucifixe”, insista “Matca” la un post de radio Italian. Gazda a lasat-o sa termine si apoi a intrebat-o: “Glumesti, nu-i asa?”.

 

author avatar
Mihai Pietreanu
592 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger