AcasăNewsBerlusconi poate de sase ori pe saptamana

Berlusconi poate de sase ori pe saptamana

Are 74 de ani, dar nu-i trebuie decat un somn de frumusete de 45 de minute si e in forma ca un barbat de 25 de ani. Probabil unul obosit, care munceste zece ore pe zi!

Neastamparat ca un tauras, Berlusconi poate la 74 de ani ca la 25, ceva de natura sexuala

Doctorul lui Silvio Berlusconi s-a hotarat sa rupa tacerea privind virilitatea premierului italian, mai ales dupa glumele presarate prin presa, cum ca el era mai mult spectator la celebrele petregeri bunga bunga. Umberto Scapagnini a declarat, intr-un interviu acordat revistei „Novella 2000”, ca premierul este un barbat bine dotat, atat fizic, cat si intelectual. Ca dovada, poate avea sase partide de sex intr-o saptamana, ca tinereii de 25 de ani! Si in a saptea zi se manifesta intelectul?! Doctorul l-a sfatuit ca are nevoie doar de o siesta de 45 de minute zilnic pentru a fi in forma.

Scapagnini, deputat in partidul lui Berlusconi, a crezut ca-i face un bine. Numai ca se pune problema cu cine facea sex premierul? Fosta nevasta, Veronica Lario, a scris in editia adaugita a cartii „Tendenza Veronica,” ca premierul fugea de acasa ca un scolar ca sa participe la petrecerile unor tinerele. Si asa s-a ajuns la bunga bunga, harta-parta!

 

author avatar
Adina Mutar
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger