AcasăNewsBerlusconi, la un pas sa i se faca rau, in timpul unui...

Berlusconi, la un pas sa i se faca rau, in timpul unui discurs de peste o ora (VIDEO)

Vizibil slabit si cu o voce destul de stinsa, cu exceptia momentelor in care a simtit nevoia sa puncteze anumite pasaje esentiale din discursul sau, fostul premier italian a insistat sa le vorbeasca in jur de o ora si jumatate membrilor partidului Forza Italia, cu ocaza relansarii formatiunii politice in fruntea careia se afla Silvio Berlusconi.

In ciuda efortului pe care l-a facut pentru a se face auzit, un moment dat, insa, Berlusconi a devenit usor incoerent. S-a sprijinit si mai mult cu mainile de marginea pupitrului de la care le  vorbea delegatilor aflati in sala, dar nu s-a lasat dus de la tribuna, pana nu a incheiat mesajul. Din imaginile surprinse de jurnalistii italieni prezenti la eveniment, si pstate pe site-ul Corriere della Serra, se vede cum medicul personal al omului politic apare in stanga lui, pentru a-l sprijini, in cazul in care i s-ar fi facut rau.

In aplauzele salii, dupa ce, intr-un final, a dus la bun sfarsit mesajul ce s-a intins pe durata a 90 de minute, Silvio Berlusconi s-a retras, nu inainte de a bea un pahar cu apa, indrumat de acelasi doctor. Reuniunea la care au asistat cateva sute de persoane a fost prilejuita de relansarea, sambata, la Roma, a formatiunii Forza Italia, partid infiintat de fostul sef de Guvern in urma cu 20 de ani,