AcasăNewsBerlusconi doarme, Roma face taraboi!

Berlusconi doarme, Roma face taraboi!

Zeci de mii de demonstranti s-au strans la Roma pentru a cere demisia lui Berlusconi si alegeri anticipate.

Mass media a facut un caz din atipelile lui Berlusconi la G20

Pe italieni i-au suparat nu numai planurile de austeritate pe care Guvernul Berlusconi trebuie sa le implementeze, dar si faptul ca liderul lor adormise la reuniunea G20 de la Cannes. De doua ori. Si chiar in timp ce liderii europeni spuneau ce se asteapta sa faca Italia. A avut ghinion. Doctorul sau a facut public faptul ca un somn de 30-40 de minute zilnic il energizeaza pe Berlusconi. S-a intamplat sa fie in sedinta cand s-a facut „ora”! Dar nici cum zice presa occidentala, ca „liderii europeni il priveau cu oroare cum picoteste”! Inseamna ca n-au simtul umorului.

Romanii cer demisia premierului si alegeri anticipate

Si, pentru ca l-au trezit din „somnul energizant”, Berlusconi a pornit o tirada impotriva monedei euro, care i-a saracit pe italieni!

Inundatiile fac ravagii in Italia

Strazile Genovei au fost acoperite de ape si mal

Pentru Berlusconi este o perioada critica. Peste criza financiara si nemultumirile populatiei, asupra Italiei au navalit si torente de apa. Strazile Genovei au devenit canale de apa ca in Venetia, in noul val de inundatii care a facut inca sase victime, iar alte trei persoane au fost date disparute. Apele au pus stapanire pe intregul centru al orasului.

author avatar
Adina Mutar
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger