AcasăNewsBerlusconi, despre Putin: “Este un barbat extraordinar, simplu si modest!”

Berlusconi, despre Putin: “Este un barbat extraordinar, simplu si modest!”

Fostul premier italian Silvio Berlusconi l-a felicitat pentru victoria in alegeri pe vechiul sau prieten, Vladimir Putin, pe care il considera o binefacere pentru Rusia.

Putin si Berlusconi sunt prieteni la catarama

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, in varsta de 75 de ani, s-a bucurat la culme de succesul pe care l-a repurtat in alegerile de duminica prietenul sau de-o viata, Vladimir Putin.

Vladimir este un barbat extraordinar, simplu si modest, cu mari calitati umane si care are un simt adevarat al prieteniei”, l-a laudat italianul pe proaspatul presedinte rus. “A facut multe pentru tara sa si va juca un rol decisiv si pe viitor. Sunt convins ca Putin este liderul de care este nevoie pentru a conduce aceasta tara imensa”, a adaugat Berlusconi. Vladimir Putin a castigat cel de-al treilea mandat de presedinte la alegerile de pe 4 martie, cu 64 la suta din voturi.

author avatar
Alina Creanga
199 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se agita unii analisti pro basisti mai ales, cu privire la democratia din Rusia, care nu are avizul de furat voturi cum are in tara noastra.Nu am uitata cum in 200o, la ordin extern, toata marea de activisti civici si agenti acoperiti l-au sustinut pe ILICI, care nu cumva sa nu obtina al treilea mandat de presedinte, ce drakului democratie este asta.Acum ne dam parearea despre cum a obtinut Putin al treilea mandat in loc sa vedem la noi daca dementul vostru va incerca sa obtina si el al treilea mandat prin modificarea Constitutiei, ca nu degeaba tine el mortzis sa o schimbe, ca sa mai fura a treia oara alegerile prezidentiale, bineanteles cu acordul ocultei occidentale, pe bani grasi si pe spinarea noastra.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger