AcasăNewsBerlusconi a cerut fetite la intalnirea cu Tariceanu

Berlusconi a cerut fetite la intalnirea cu Tariceanu

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, isi aranja intalniri cu fetite, in cursul reuniunii interguvernamentale italiano-romane din 2008.

Intalnirea bilaterala cu Tariceanu l-a plictisit pe Berlusconi, care parca spune: „Hai, da-mi drumul la mana, ca am o lipeala!”

Potrivit stenogramelor unor interceptari telefonice, la intalnirea cu fostul premier Calin Popescu Tariceanu, Berlusconi l-a sunat pe omul de afaceri Gianpaolo Tarantini (anchetat pentru ca furniza dudui pentru petrecerile bunga bunga) intr-o pauza a reuniunii interguvernamentale desfasurata la Vila Madama la 9 octombrie 2008, in prezenta acestuia.

Tarantini l-a asigurat pe premierul italian ca are „doua fetite, foarte dulci si extrem de frumoase” si o tanara femeie de afaceri. Dupa ce a vorbit cu Berlusconi, Tarantini i-a trimis un mesaj telefonic afaceristei Lea Cosentino: „Mi-a spus sa iti transmit ca imediat ce se termina reuniunea bilaterala cu Romania, peste circa o ora, i-ar face placere sa te cunoasca”. Daca ar fi fost mai „transparent”, ar fi aflat ca „fetite dulci ca-n Bucuresti, pe nicaierea nu gasesti!

author avatar
Adina Mutar
311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger