AcasăNewsBerceanu starneste jihadul in PDL

Berceanu starneste jihadul in PDL

Liderii PDL se confrunta astazi cu furia democratilor scosi din majoritatea primariilor si consiliilor, la locale. Conform pozitiilor adoptate in avanpremiera, scandalul va fi unul monstru.

Radu Berceanu vrea ca partidul sa-si aleaga o noua conducere

Cel mai dur a reactionat Radu Berceanu, care vrea demisia intregului Birou Permanent National si un congres adevarat, nu parodia pusa la cale in 2011.

Cel putin o parte din liderii PDL vor plati cu functia nota alegerilor.

”Da, am spus cat se poate de clar, trebuie ca intregul BPN sa-si dea demisia si sa facem un congres mare de 5.000 de oameni, asa cum am facut intotdeauna, afara de ultimul, care a fost mai aranjat. Un congres care sa decida cine sa conduca si mai ales cum sa conduca. Cei care au muncit la aceste alegeri, aia sunt oamenii pe care se bazeaza partidul”, insista Berceanu. Tot el a adaugat ca PDL ”a ajuns de Guinness Book”: ”Un partid care a avut premierul, presedintele Camerei si presedintele Senatului si presedintele tarii evident de partea lui, a pierdut tot si a ajuns in situatia asta. Mai e vreun exemplu ca asta? Ma indoiesc”. Desi face parte tot din vechea garda, Adriean Videanu vede lucrurile cu totul altfel: ”Eu nu cred ca e nevoie de un congres in momentul de fata, pentru ca important e sa se consolideze si sa se intre in logica de campanie pentru alegerile parlamentare”. Pornit de multa vreme pe noii veniti in partid, despre care spune ca nu au confirmat cu nimic, un alt veteran democrat, Cezar Preda, o ataca direct pe Elena Udrea, pornind de la dezertarea Sorinei Placinta la PNL: ”Mare caracter are doamna Placinta! E un model! Dar ce sa mai comentez eu de dna Placinta, venita cu trei luni inainte de alegeri in partid, pusa imediat ministru de prietenii care conduceau PDL, cu dna Udrea, nu cu altii. Si au condus de-au omorat Romania si acum ce-au zis <nu mai e bine, eu ma duc la altii, ca merge>”. Singurul pedelist direct implicat in organizarea campaniei care asteapta linistit rafuiala de astazi este Vasile Blaga. ”Unu, sunt simplu membru de partid. Doi, ca sa nu avem alte discutii, conduc campania electorala din perioada campaniei electorale”, a inchis Blaga toate gurile, inca de ieri.

[poll id=”281″]

author avatar
eNational
723 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger