AcasăNewsBerceanu nu vrea cu UNPR-ul

Berceanu nu vrea cu UNPR-ul

La Dolj, PDL tranteste poarta in nasul UNPR-ului. Motivul: democratii refuza sa-l sustina pe „puscariasul” Antonie Solomon.

UNPR-ul ii sta in gat lui Radu Berceanu

Adversar inversunat al incheierii unui protocol PDL-UNPR, Radu Berceanu si-a informat deja colegii de partid ca nu or sa vada Miscari Populare la Dolj, indiferent de cota candidatului UNPR Antonie Solomon.

Berceanu nu este suparat doar pe sustinerea lui Solomon pentru un nou mandat la primaria Craiovei, ci acuza UNPR-ul de „racolarea” mai multor pedelisti, fapt impardonabil atunci cand este vorba despre doi aliati politici. Profund ofuscati, uneperistii s-au grabit sa respinga  “declaratiile ofensive ale domnului Radu Berceanu la adresa unui coleg de Coalitie”, acuzandu-l totodata pe liderul PDL Dolj de folosirea unui “limbaj care il descalifica”.

author avatar
Simona Badulescu
188 afisari

3 COMENTARII

  1. Se pare ca Berceanu se simte amenintat de UNPR si atunci, cea mai buna aparare este chiar atacul. Nu-i merge cu UNPR-ul asa ca a fost pus la punct imediat.

  2. Nici nu conteaza ce vrea Berceanu. Berceanu trebuie sa inteleaga ca UNPR-ul nu mai e demult un partid mic, este foarte bine organizat, are filiale in toata tara, cateva mai puternice decat ale celorlalte partide si atunci vaicareala lui nu se pune.

  3. Tocmai de aceea,UNPR respinge declaraţiile ofensive ale domnului Radu Berceanu la adresa unui coleg de Coaliţie. Nu este prima dată când Radu Berceanu lansează în presă atacuri către membri ai Uniunii, folosind un limbaj care îl descalifică.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger