AcasăNewsBerceanu: In 2012, ne dam in cap toti la toti, sistem turneu

Berceanu: In 2012, ne dam in cap toti la toti, sistem turneu

Radu Berceanu recunoaste ca politicienii se vor ocupa anul acesta doar de alegeri

Democrat-liberalul Radu Berceanu ramane un sustinator infocat al alegerilor comasate, aratand ca doar in felul acesta s-ar fi putut evita degringolada din acest an.

Radu Berceanu recunoaste ca politicienii se vor ocupa anul acesta doar de alegeri

Organizarea alegerilor la termen, localele in iunie si parlamentarele in noiembrie, va bloca intreaga tara timp de un an de zile, considera Radu Berceanu.

„Intr-un an foarte dificil din punct de vedere economic, noi ne tinem de alegeri un an de zile, ne dam in cap toti la toti, sistem turneu. Ar fi fost mult mai inteligent pentru natiunea romana sa spuna facem alegerile la sfarsitul lui decembrie si mai si muncim, ne vedem de locurile de munca”, a declarat Berceanu, aratand ca de la 1 martie pana la sfarsitul anului “noi ne tinem de alegeri”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
172 afisari

1 COMENTARIU

  1. Eu zic sa nu mai facem alegeri deloc !Ca sunt buni conducatorii astia de acum.Ca stiu ei ce e bine pt. popor.Ca nu poate prostimea sa stie ce e bine si ce e rau…Mai pierdem si timp,mai cheltuim si bani,nici nu mai muncim 1 an de zile….Mare dreptate are geniul asta oltenesc.Ceao facea macar o mascarada de alegeri,dar facea.Si Putin a facut alegeri,chiar daca le-a facut degeaba,ca se stia cine trebuie sa iasa.Hai sa facem alegeri,dar prin corespondenta,sa nu mai pierdem timp si sa nu mai cheltuim bani.Ca trebuie sa iasa un partid al chiorului,se stie.Ori pd ori pp-dd.Unul din astea trb. sa iasa dupa mintea chiorului.
    Asa ca hai la lupta fratilor,ca puterea nu ti-o da nimeni daca nu o iei tu.Ori toti in strada,ori toti la vot sa nu mai poata fura chiorul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger