AcasăNewsBerceanu: "I-am banuit pe Ponta si Antonescu de mai multa inteligenta decat...

Berceanu: „I-am banuit pe Ponta si Antonescu de mai multa inteligenta decat au!”

Radu Berceanu se bucura de preluarea Senatului, pe care o considera o adevarata pleasca picata in poala PDL-ului din cauza prostiei USL.

Radu Berceanu nu intelege cum au putut Victor Ponta si Crin Antonescu sa mearga cu prostia atat de departe incat sa dea Senatul pe mana PDL-ului

“Eu in unele momente am crezut ca e un pic de capcana, adica i-am banuit de mai multa inteligenta politica decat vad ca au, pentru ca nu imi venea sa cred ca pot sa fie atat de stupizi doar pentru razbunarea lui Ponta”, comenteaza, inca stupefiat, Berceanu. Politician abil, acesta multumeste sortii pentru bafta de a avea asemenea adversari: “Ponta si Antonescu sunt marele nostru noroc! Daca la PSD si PNL erau personaje politice mai puternice, pentru noi ar fi fost mult mai complicat. Nu am avut noi noroc cu perioada in care am venit la guvernare, cu criza si cu toate problemele astea, dar avem noroc macar ca si intr-o parte si in alta sunt doi baieti din poezia <<Fiind baiet, paduri cutreieram…>>. Cel putin din punct de vedere politic, ca forta, ca maturitate, ca analiza. Se reped asa, cu niste declaratii sau cu niste actiuni care nici daca erau presedintii organizatiilor de tineret din cele doua partide nu ar fi fost de acceptat, d-apoi ca si co-presedinti ai maretului USL”.

Victor Ponta si Crin Antonescu

De frica sa nu care cumva sa-i trezeasca la realitate pe Ponta si Antonescu (“Ar trebui sa nu ii mai critic atata, ca poate ii schimba. Mai bine sa ramana asa”), Radu Berceanu i-a lasat pe cei doi si s-a apucat sa prezica decaderea USL-ului: “De multe ori, oamenii confunda constructia politica respectiva, persoanele din acea constructie, cu asteptarile lor. Atunci cand constata ca acolo nu se afla deloc ceea ce doresc, caderea e brusca si dramatica”.

author avatar
Simona Badulescu
544 afisari

1 COMENTARIU

  1. Haha esti de pomina Berceanule, pai cu ce ii ajuta functia aia ? Nu are nici cu ce sa o sustina ca nu au majoritate nicaieri. Tu mereu ai fost incet la minte de aia pe unde ai fost n-ai facut nimic. Esti un zero!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger