AcasăNewsBercea Mondial: "Sacii cu bani erau pentru Traian Basescu"

Bercea Mondial: „Sacii cu bani erau pentru Traian Basescu”

(sursa foto: realitatea.net)

Interlopul Bercea Mondial a ajuns din nou, joi, in fata magistratilor de la Curtea de Apel Pitesti.

(sursa foto: realitatea.net)

Atat Bercea Mondial, cat si fiica sa, Izaura Anghel, au fost sanctionati de judecatorii de la Tribunalul Arges, dupa ce tanara a incercat sa mituiasca un angajat al Penitenciarului Colibasi, la recomandarea tatalui.

Cei doi contesta masurile luate, iar contestatiile au ajuns in fata magistratilor de la Curtea de Apel Pitesti, care vor decide joi daca le admit sau nu.

Evident, cum era de asteptat, Bercea Mondial a facut din nou un spectacol de zile mari, afirmand ca nu este lasat sa enunte toate dezvaluirile pe care ar vrea sa le faca.

Printre altele, Bercea Mondial a anuntat ca sacii cu bani descoperiti asupra ginerelui sau, cand acesta negocia cu Mircea Basescu eliberarea socrului, erau destinati, de fapt, lui Traian Basescu, presedintele Romaniei.

„Cum pentru cine erau sacii cu bani? Pentru Basescu. Pentru Traian, nu pentru Mircea. Ce, el nu stie?”, a spus Bercea Mondial.

Interesant este ca avantul interlopului a fost intrerupt chiar de avocatul sau, Pavel Abraham. Acesta din urma a precizat ca Bercea Mondial trebuie, mai intai, sa probeze cele spuse.

De asemenea, Pavel Abraham mizeaza pe „dotarea nativa deosebita cu care Bercea Mondial stie sa cultive relatiile cu personalitati” si sustine ca „Bercea Mondial are foarte, foarte multe lucruri de spus, despre foarte multe personalitati, dar ca faptele respective trebuie probate in instanta, daca sunt reale, si daca nu sunt reale, atunci le vom lasa in aceasta forma, asa cum opinia publica le-a perceput”.

author avatar
Cristi Ionita
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger