AcasăNewsBercea Mondial ramane in inchisoare

Bercea Mondial ramane in inchisoare

(sursa foto: realitatea.net)

Bercea Mondial ramane in inchisoare, dupa ce Curtea de Apel Craiova a admis recursul procurorilor la decizia de eliberare data de Tribunalul Olt. Interlopul este internat la spitalul penitenciarului Jilava si urmeaza sa fie supus, pe 29 septembrie, unei expertize psihiatrice.

Bercea Mondial/Foto: Realitatea TV

Bercea Mondial a fost reprezentat, marti, la Curtea de Apel Craiova de catre avocatul Serban Calafus care a spus ca face acest lucru la solicitarea lui Mircea Basescu, „data fiind legatura, afinitatea dintre familia Anghel si familia Basescu”.

„Tatal meu l-a aparat pe Mircea Basescu in dosarul traficului de arme, iar eu l-am aparat in dosarul cu Sorin Rosca Stanescu. Acum ma ocup si de procesul lui Bercea Mondial. Am venit tocmai din Constanta la rugamintea lui Mircea Basescu. Am discutat cu clientul meu si mi-am dat seama ca este un om cumsecade“, a spus Serban Calafus.

Mircea Basescu a declarat pentru Agerpres ca e dispus sa renunte la colaborarea cu casa de avocatura „Calafus si asociatii”, daca aceasta nu lamureste public conditiile in care a ajuns sa-l reprezinte pe inculpatul Sandu Anghel.

Bercea Mondial a fost arestat in urma cu sapte luni si este acuzat de tentativa de omor.

192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger