AcasăNewsBerca, la instalarea in functie: Pentru mine, MAI este cel mai important...

Berca, la instalarea in functie: Pentru mine, MAI este cel mai important minister din Guvernul Romaniei

Gabriel Berca

Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, a declarat in cadrul ceremoniei de instalare in functie, ca, in opinia sa, MAI este cel mai important minister din Guvernul Romaniei, pledand pentru stabilitatea angajatilor si pentru restabilirea increderii populatiei in acestia.

Gabriel Berca

„Este momentul sa ne demonstram ca Ministerul Administratiei si Internelor este chintesenta administatiei publice romanesti. Trebuie sa dam fiecarui angajat al acestui minister incredere, stabilitate si atunci cand conditiile economine o vor permite, sa reusim sa le dam si acele elemente financiare care da aceasta stabilitate tuturor celor care lucreaza in MAI, si ma refer la reprezentantii din toate comunele, orasele, administratiei Romaniei in general”, a spus Berca, adaugamd ca este o onoare sa reprezeinte MAI.

Noul ministru a spus ca este important sa se lucreze in echipa, dar si ca nu va face concesii. „Sunt convins ca echipa Ministerului Administratiei si Internelor va performa”, a declarat Berca, adaugand ca a mai lucrat cu o parte din reprezentantii MAI in cadrul diverselor functii detinute, iar cu cealalta parte va lucra de acum incolo.

Este un an electorat, un an dificil

Gabriel Berca a facut referire la faptul ca Traian Igas a sustinut ca este o perioada grea pentru Romania, noul ministrul precizand ca oamenii nu se uita cu simpatie catre guvernanti din cauza masurilor, dar ca acestea era necesare si ca au adus stabilitate. „Este un an electorat, un an dificil. Elementul fundament este sa restabilim increderea populatiei acolo unde au aparut fisuri in acest minister”, a declarat Berca.

In acest context, ministrul a spus ca e importanta munca in echipa si ca nu are idei preconcepute, fiind dispus sa lucreze astfel, intrucat numai asa se va reusi, fiecare insa fiind responsabil de ceea ce face. „Vreau ca acest minister sa fie reprezentat cum se cuvine, ca imagine, experienta, din punct de vedere financiar. Pentru mine este cel mai important minister din Guvernul Romaniei. Sunt oameni in strada care o duc greu. Sunt angajati ai MAI care sunt in nameti si care se implica si care au demonstrat in aceste zile ca sunt capabili sa fie aproape de oameni”, a conchis noul ministr al Internelor.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a participat la instalarea in functie a noului ministru al Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, la ceremonie asistand si Traian Igas. Acesta din urma i-a urat succes lui Gabriel Berca, recunoscand totodata ca nu a fost usoara misiunea sa la MAI.

author avatar
National
217 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger