AcasăNewsBenny Adegbuyi şi soţia lui, aproape de moarte pe A2: ”Mașina, daună...

Benny Adegbuyi şi soţia lui, aproape de moarte pe A2: ”Mașina, daună totală. Am fost la un pas de tragedie” (VIDEO)

Benny Adegbuyi

Benny Adegbuyi a fost implicat într-un grav accident rutier, sâmbătă, pe autostrada A2. Luptătorul și soţia lui se îndreptau catre Tuzla, județul Constanța, unde urma să aibă loc Cupa Ronin K1, ediția a 3-a, la care Benny Adegbuyi trebuia să participe.

Se pare că sportivul teribilist conducea cu 200 km/h.

Cum s-a întâmplat accidentul

Kickboxerul român Benny Adegbuyi (38 de ani), soția lui și mai mulți sportivi au fost implicați într-un accident rutier grav. Mașina în care se aflau cei doi, cu sportivul la volan, a intrat într-un parapet pe Autostrada A2. Benny a scăpat nevătămat, în timp ce soția lui are o problemă la mână.

„Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub.

Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină a apărut în ultima secundă de pe banda 1, iar eu, pentru a evita coliziunea frontală, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului.

Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare.

Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi”, spus Benny Adegbuyi.

Ce a anunţat Poliţia

În această dimineață, pe Autostrada A2, la km 138, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 38 de ani, din municipiul București, conducea un autoturism pe direcția Bucureşti către Constanța, ar fi acroșat un parapet median.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 35 de ani, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, potrivit comunicatului emis de I.P.J. Ialomița.

author avatar
Andrei Ștefan
632 afisari

10 COMENTARII

  1. Mare si prost !200la ora ,ba esti dement ?Daca erai singur puteai sa mergi si cu 400 pe ora dar puteai sa-ti ucizi copilul si nevasta bai boule!

  2. Bai negrisorule de import-export, bai Benny Hill al soselelor din Bukale, poate data viitoare vine pe contrasens chiar Barbosul Suprem din Ceruri, si iti da un cap in gura de nu te vezi 🙂 Asa ca, atentie next time ce miscari bruste faci pe autrostrada, sa nu ai parte si de alte surprize-surprize 🙂 Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger