AcasăBendeac a primit o lectie de viata la “Romania Danseaza”! Gabriel Cocos,...

Bendeac a primit o lectie de viata la “Romania Danseaza”! Gabriel Cocos, de senzatie pe scena! (VIDEO)

In prima semifinala “Romania Danseaza”, Gabriel Cocos a luptat sa mearga mai departe. A venit sa cucereasca juriul cu un numar senzational inspirat din “Cartea Junglei”.

Are o poveste de viata foarte trista, dar nu a vrut sa impresioneze cu asta, ci cu faptul ca stie sa se miste. Este contorsionist, fara diploma, ce-i drept, dar mai conteaza cand este atat de talentat!

“Ai facut un lucru foarte frumos. Ne-ai facut sa zambim! Ne-ai facut sa ne simtit bine. Eu nu pot sa fac altceva decat sa iti dau o stea aurie!”, i-a spus CRBL.

“Pentru mine, a fost o lectie de viata. Inainte sa inceapa concursul, tu pentru mine erai insignifiant. Chiar m-am intrebat de ce te-am trecut mai departe. Ok… pentru ca ai o poveste de viata emotionanta? Nu te-am luat in seama nicio secunda. E o lectie foarte buna pentru mine. Trebuie sa invat o data pentru totdeauna sa nu mai gandesc atat de mult, ci sa traiesc, sa vad, sa primesc si sa reactionez! Esti cel mai luminos om din acest concurs!”, i-a spus Mihai Bendeac.

Gabriel Cocos va merge mai departe in marea finala.

 

author avatar
Anca Murgoci