AcasăNewsBen Affleck, dependent de alcool. Mesaj emotionant

Ben Affleck, dependent de alcool. Mesaj emotionant

Tata a trei copii, celebrul actor american (44 de ani) a recunoscut ca a urmat un tratament pentru a lupta impotriva dependentei sale de alcool.

”Am terminat un tratament pentru alcoolism, ceva cu care am avut de-a face in trecut dar cu care trebuie sa continui sa lupt”, a scris Ben Afflek pe Facebook, marti noaptea, primind peste 120.000 de lije-uri pe reteaua social-media. Starul a adaugat ca vrea ”sa-si traiasca viata la maximum si, in acelasi timp, sa fie ”cel mai bun tata posibil”. Marturisind ca acest tratament era ”prima din numeroasele masuri luate in vederea vindecarii”, actorul, devenit celebru dupa lung-metrajele Will Hunting (1997) si Armagheddon (1998) a adaugat ca ”nu este nici o rusine sa cereti ajutor atunci cand aveti nevoie de el”. „Copiii mei trebuie sa stie ca nu trebuie sa te simti rusinat sa ceri ajutor atunci cand ai nevoie”, a scris actorul intr-un mesaj postat pe contul sau oficial de Facebook.

I-a multumit lui Jennifer Garner

Cel care a castigat un Oscar, in 2012, pentru cel mai bun film, cu ”Argo”, a mai spus ca ”a avut sansa sa fie iubit de familie si de prieteni”, aducandu-i un emotionat omagiu fostei salel sotii, actrita Jennifer Garner, care l-a sustinut in aceasta perioada. Affleck si Garner, care au trei copii impreuna (Violet Ann, 12 ani, Seraphina Rose Elisabeth, 8 ani, si Samuel, 5 ani), au anuntat, in iunie 2015, ca vor divorta, dupa zece ani de casnicie. La inceputul acestui an, Affleck marturisea intr-un interviu pretul pe care a trebuit sa-l plateasca pentru notorietatea sa, subliniind insa ca ”prioritatea sa” raman cei trei copii.”Am avut sansa, cele mai nebunesti visuri mi s-au implinit. Dar pretul a fost un pact cu diavolul, un pact unde identitatea nu-ti mai apartine. Odata ce ai devenit o figura publica,  toate regulile se schimba. Presa poate deveni invaziva si tendentioasa. Trebuie sa suport asta. Sunt impacat cu acest pret pe care trebuie sa-l platesc dar nu sunt impacat cand acest pret invadeaza spatiul si timpul copiilor mei. Ei nu au semnat nici un pact pentru celebritate de aceea incerc sa-i protejez la maximum”, a declarat starul american.

author avatar
Catalin Dumitrescu
274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger