AcasăNewsBell&Ross, la mana SPP-ului guvernului Frantei

Bell&Ross, la mana SPP-ului guvernului Frantei

Precizie, ergonomie si lizibilitate: calitati tipice Bell&Ross

Fidela spiritului militar, firma orologiera franceza echipeaza cele trei grupuri de securitate ale membrilor executivului Republicii.

Precizie ergonomie si lizibilitate calitati tipice BellRoss

Un nou succes pentru Bell&Ross, ale carui ceasuri si instrumente concepute pentru profesionisti care lucreaza in conditii extreme au convins deja numeroase corpuri de elita franceze: Raid (trupele de elita ale politiei) , GIGN (trupele de elita ale Jandarmeriei), Fortele Aeriene etc. De data asta, Bell&Ross a intrat in inima guvernului francez, echipand trei grupari , tot de elita: GSPM (Grupul de securitate al primului ministru), GSMA (Grupul de securitate al ministrului Apararii) si GSMI (Grupul de securitate al ministrului de Interne). ”Pentru Bell&Ross, echiparea acestor structuri guvernamentale se inscrie in traditia valorilor de excelenta franceza in serviciul profesionistilor”, a comunicat fabricantul.

Fiecare ceas este inscriptionat in partea de jos cu sigla unitatii de elita careia i a fost dedicat

Modelul ales reia celebrul cadran patrat al casei Bell&Ross, arborand insigna fiecarei grupari si culorile drapelului francez. Pentru grupurile de elita, un ceas Bell&Ross nu este numai un instrument de serviciu ci un obiect identitar. Bell&Ross se inspira inca de la infiintare din designul militar dar si civil. Reputatia marcii s-a construit pe ergonomie, lizibilitate si precizie, ajungand ca timpul sa satisfaca cele mai inalte exigente ale profesionistilor din multe domenii.

author avatar
Tudor Borcea
526 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger