AcasăNewsBeizadelele primarului din Deta, in fruntea listei ANL

Beizadelele primarului din Deta, in fruntea listei ANL

Cine imparte, parte isi face. Primarul din Deta, Petru Roman, si-a pus baietii in fruntea listelor ANL.

In 2011, Bogdan (foto) si Calin Roman au provocat un scandal in urma caruia trei tineri au fost injunghiati

Bogdan si Calin Roman, cei doi smecherasi din Deta, deveniti celebri dupa ce au provocat un scandal monstru care s-a lasat cu injunghierea a trei tineri,  vor deveni in curand fericitii posesori ai unor locuinte sociale.

Calin Roman

Potrivit site-ului pressalert, fiii primarului Petru Roman apar pe primele locuri in anexele hotararii de consiliu local care va fi votata in cadrul sedintei de astazi, prin care se stabileste cine va primi in chirie locuinta de la stat cu o camera sau doua.

Primul pe lista este Bogdan Roman, cu 61 de puncte, urmat de mizinul Calin Roman cu 56 de puncte. Dintre toti cei care  isi doresc o locuinta ANL, doar fiii primarului au obtinut cinci puncte la criteriul “tineri evacuati din case nationalizate”.

Chestionat pe tema, Petru Roman a declarat din start ca nu vede care este problema. ”Au fost stabilite criteriile prin lege. Legea este pentru toata lumea. Si fiii mei sunt oameni ca si ceilalti. Daca se va aproba proiectul de hotarare va urma o perioada in care se vor putea depune contestatii”, a precizat primarul din Deta.

author avatar
eNational
478 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger