AcasăNewsBeizadelele au dat, Fiscu’ a luat, Teodorovici fie laudat

Beizadelele au dat, Fiscu’ a luat, Teodorovici fie laudat

Inspectorii ANAF au fost pusi de Teodorovici sa munceasca din greu. Club dupa club, ban cu ban

Si ce s-ar mai fi odihnit ei si de acest 1 Mai… Cum cine? Agentii Fiscului, preafericitii salariati de la ANAF, organ cu jumatate de personal specializat in inalte studii de taiat frunze la caini.

Inspectorii ANAF au fost pusi de Teodorovici sa munceasca din greu Club dupa club ban cu ban

Ghinion, dar in mini-vacanta asta multi dintre ei au jucat in „Misiune imposibila”. Adica, au fost obligati sa munceasca! Pe teren, la fata locului, prin baruri, carciumi si cafenele, discoteci si cluburi de noapte. Asupra ultimei categorii ne vom opri si noi in articolul de fata si ii multumim ministrului Teodorovici pentru ca ne-a dat „marfa”, altfel n-aveam ce scrie despre ANAF.

Minunea de 1 mai!

La ordinul sau, fotomodelele lui Misa (angajatii Fiscului sunt mai ferchezuiti decat baieteii lui Botezatu) au defilat pe Autostrada Soarelului si s-au proptit fix in statiunea Mamaia. A fost cea mai puternica actiune de acest gen intreprinsa vreodata de Garda Financiara pe litoralul romanesc de 1 Mai. ANAF a avut cate un om la casa in cele mai mari 16 cluburi de noapte din Mamaia si asta la ordinul lui Orlando, altfel baiat de viata, dar nu cand vine vorba de bugetul Statului. La revenirea in Capitala dupa razia din Mamaia, numai ochi beliti pe culoarele ANAF-ului, caci rezultatele au depasit orice asteptari: 17,3 milioane de lei, suma fiscalizata de acest 1 Mai! Numai in trei dintre cele mai tari cluburi de noapte s-au declarat incasari de 14,3 milioane de lei, cu 1,28 milioane batute pe casa doar in seara de duminica, 29 aprilie, in cel mai cel club de pe litoralul nostru! Pentru comparatii, de retinut ca, in 2017, de 1 Mai s-au declarat doar 1,2 milioane de lei, ca sa nu mai pomenim de anul 2016 (441.000 lei in toate cele 7 cluburi monitorizate de agentii ANAF)!

“Cine bate pe casa e prietenul nostru”

Ofensiva Fiscului a fost anuntata de ministrul Orlando Teodorovici inca de acum cateva zile, cand ministrul dadea de inteles, intr-o conferinta de presa, ca s-a terminat cu atitudinea smechereasca si letargia ce pareau a guverna ANAF: „Am discutat si cu domnii de la Antifrauda si planul domniilor lor este acela de a fi prezenti pe litoral. In schimb, i-am rugat foarte clar sa nu cumva sa afecteze activitatea vreunui agent economic, sa nu cumva sa aud astfel de practici in teritoriu (…) Cine respecta legea, cine bate pe casa ceea ce incaseaza, este prietenul nostru”.

author avatar
Cristina Elvira
1.734 afisari

1 COMENTARIU

  1. Din cauza asta nu merge fiscu ca nu sampania tre fiscalizata ci interlopul, cu alte cuvinte fiscul nu tre sa stea în club ci la interlop in casa…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger