AcasăNewsBeizadeaua lui Nicolae Guță s-a urcat la volan, după ce s-a drogat!...

Beizadeaua lui Nicolae Guță s-a urcat la volan, după ce s-a drogat! L-au prins după ce a sărit cu BMW-ul într-un şanţ, în Petroşani

Fiul lui Nicolae Guță ar fi fost prins drogat la volan! Beizadeaua manelistului a fost luată pe sus de mascați. În interiorul vehiculului, autoritățile au descoperit mai multe substanțe ilegale.

Polițiștii, mascații și paramedicii au intervenit la fața locului după ce tânărul de 31 de ani a ajuns cu mașina pe câmp. Acesta a fost scos de mascați din mașină și încătușat.

Nu consumase alcool, dar a ieşit pozitiv la droguri

Testele făcute au arătat că bărbatul nu consumase alcool, dar a ieşit pozitiv la droguri.

La data de 02 septembrie 2023, în jurul orei 23:10, polițiștii care se aflau în misiune de patrulare pe strada Livezeni, din Petroșani, au observat un autoturism care era ieșit în afara părții carosabile, iar la volanul mașinii a fost depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Municipiul Petroșani, care era agitat și incorect în vorbire.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă, ca urmare a testării cu aparatul Drug-Test, a ieșit pozitiv la substanță psihotropă, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării prezenței, în organism, a substanțelor psihotrope.

Cu ocazia controlului, în autoturism a fost găsită o țigară confecționată artizanal și trei muguri de plante, care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și au suspendat dreptul bărbatului de a conduce autovehicule (a fost eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație)”, se arată în comunicatul Poliţiei Hunedoara.

Plicuri cu substanțe interzise

Aşadar, în maşina fiului lui Guţă au fost găsite mai multe plicuri cu substanțe interzise. Nicușor Guță a fost transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Polițiștii i-au ridicat permisul și au deschis un dosar penal.

author avatar
Andrei Ștefan
370 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger