AcasăNewsBeizadeaua lui Mugabe

Beizadeaua lui Mugabe

Cand se plictiseste de Rolls-Royce, Mugabe Jr. conduce masini pe comanda, cum este si acest batmobil.

Dupa ce a calarit tara 37 de ani , presedintele Republicii Zimbabwe, Robert Mugabe (93 de ani, a demisionat, lasand in urma ruine si saracie extrema. Nu si pentru printisorii elitei politice din Harare, in frunte cu Mugabe Jr.

Cand se plictiseste de Rolls Royce Mugabe Jr conduce masini pe comanda cum este si acest batmobil

Peste 14 milioane de locuitori populeaza Zimbabwe, una din cele mai sarace tari din lume. Indicele de dezvoltare umana este unul din cele mai scazut din lume: Zimbabwe este clasata pe pozitia 154, din 188 de tari. Insa o gasca de tineri privilegiati nu ezita sa se afiseze intr-un lux orbitor.

Robert Mugabe Junior stanga si prietenii in garajul personal al printisorului din Zimbabwe

Din meniu nu lipsesc avioane private, batmobile, ceasuri de lux sau supercar-uri. La doar 24 de ani, Robert Mugabe Jr este animatorul acestei slehte bling-bling.

60000 de dolari la incheieturaasa e cand daddy e conduce tara

Ocupatia favorita a printisorului negru, care studiaza in Dubai, este sa-si etaleze jucariile de zeci de mii de dolari pe retelele sociale, cum ii sta bine oricarui cocalar ce se respecta, ca doar daca nu-ti vede nimeni Rolexul, la ce bun sa-l mai cumperi? Nu-i pacat de munca ”tovarasului Bob”, cum este apelat taticu dictator? In septembrie, Juniorul si-a adaugat si doua Rolls-uri la colectie. Este si fan Rolex, postand cu mandrie facturile pe toate gardurile Instagramului.

Mugabe Jr are atat de multe ceasuri ca le imparte la prieteni Fiecare din ceasurile de aici costa aproximativ 50000 de euro
Un Rolls Royce placat cu argint pe care l conduce Michelle Chiyangwafoto jos Tatal sau este nepotul lui Mugabe

Wiknell Chivayo un alt printisor se plimba cu un Bugatti Veyron de 2 milioane de euro prin noroaie Si el e fan Rolex dupa cum ne arata

author avatar
Catalin Dumitrescu
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger