AcasăNews"Beizadeaua" care a lovit un poliţist cu maşina la Gara de Nord...

„Beizadeaua” care a lovit un poliţist cu maşina la Gara de Nord nu scapă. Este copilul unui „șmecher” din Guvernul Orban!

politistul"Beizadeaua" care a lovit un poliţist cu maşina la Gara de Nord nu scapă: pusă sub învinuire. S-a aflat fiul cui este

Şoferul agresor, care a lovit un poliţist cu maşina la Gara de Nord, numit pe pagina de Facebook a sindicatului „beizadeaua” unei persoane din Secretariatul General al Guvernului, a fost în cele din urmă pus sub învinuire.

Cine este tânărul respectiv?

Șoferul în vârstă de 23 de ani este Florin Bogdan Mardale, iar tatăl lui este expert superior în cadrul Secretariatului General al Guvernului, potrivit unor surse judicare. Tânărul este acuzat de ultraj și părăsirea locului accidentului. Ancheta este coordonată de Parchetul Judecătoriei Sectorului 1.

Sindicatul EUROPOL susţine că se încerca învinovăţirea poliţistului

După mediatizarea cazului, polițistul a fost chemat de procurorul de caz pentru a fi audiat în calitate de persoană vătămată. A fost însoțit de avocatul Sindicatului EUROPOL. În aceste momente, șoferul care a lovit cu autovehiculul un agent de poliție aflat în exercitarea atribuțiunilor de serviciu este pus sub acuzare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Așteptăm cu mult interes deznodământul, în condițiile în care toate probele administrate demonstrează fără echivoc intenția șoferului de a lovi polițistul și de a se sustrage„, se spune într-o nouă postare a sindicatului, publicată duminică seara.

Sindicaliştii Europol menţionează că, în goana sa, pentru a nu fi prins, şoferul agresor a trecut pe culoarea roșie a semaforului, a pătruns pe străzi unde accesul era interzis și chiar a lovit alte autoturisme parcate.

Începe să se facă dreptate!„, se încheie postarea menţionată.

author avatar
Andrei Ștefan
613 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pariu? Derbedeul nu va păți nimic, vinovat va fi făcut polițistul deoarece era în stradă, în timpul serviciului. Ce dacă accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere? În cazul furtului de voturi de la sectorul 1 s-a mai întâmplat ceva? Nu. Clotilda este, bine mersi, primăriță, pofta ce a poftit, hoții de voturi sunt liber ca păsările cerului și ne râd în nas, iar procurorul care supraveghea furtișagul, în curând, va fi răsplătit pentru modul în care a coordonat furtul. N-așa, că avem o justiție independentă iar KWJ și liberalii fac ce vor cu ea? PSD, jos labele de pe justiție, lăsați-ne pe noi, liberali, să punem mâna pe ea că suntem curați ca lacrima lui Ovidiu!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger