AcasăNewsBechtel nu-si plateste colaboratorii din Romania

Bechtel nu-si plateste colaboratorii din Romania

Peste 50 de firme acuza constructorul Autostrazii Transilvania, compania americana Bechtel ca nu si-a achitat facturile pentru lucrarile executate in 2010.

Compania americana care se ocupa de construirea Autostrazii Transilvania are datorii de milioane de euro la firmele subcontractoare

Zece administratori de firme din Cluj si Salaj au fost primiti, ieri-dimineata, in audienta la prefectul judetului Cluj, Florin Stamatian, acestia reclamand ca din cauza neplatii sumelor datorate de compania Bechtel, cuprinse intre zeci de mii de lei si milioane de euro, au fost nevoiti sa trimita angajati in somaj, sa renunte la masinile achizitionate in leasing si chiar sa isi inchida afacerile.

Prefectul Florin Stamatian a declarat ca va incerca sa ajute firmele subcontractoare la Bechtel pentru recuperarea datoriilor. Proiectul de constructie a Autostrazii Transilvania, pe traseul Brasov-Bors, a inceput in 2004, dar au fost sistate in 2005, cand autoritatile au inceput reanalizarea contractelor incheiate de guvernarea precedenta.

 

author avatar
Adelina Ionicel
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger