AcasăNewsBecali vrea cu tot dinadinsul sa se racoreasca

Becali vrea cu tot dinadinsul sa se racoreasca

Gigi Becali are parte numai de afaceri „complicate”

Cine sa-l mai inteleaga si pe Gigi Becali, care parca dinadins face boroboate numai ca sa fie iar ca cinciul din zar.

Gigi Becali are parte numai de afaceri „complicate”

A fost dincolo si nu prea i-a placut, caci zilnic eram bombardati cu cereri de gratiere/ eliberare conditionata. Pai, si acum, nea Gigi, ce-i cu povestea asta? Cica Becali, desi cercetat de DNA pentru ca ar fi premeditat falimentul companiei Avicola Iasi, a pus mana si pe cele mai atractive active ale firmei. De fapt, scrie „bzi.ro”, nu a pus mana pe ele, ci le-a luat „pe sub mana”, cu complicitatea lichidatorului Corneliu Mititelu, cel desemnat de judecatorii Tribunalului Sindic sa se ocupe de lichidarea SC Avicola Iasi SA. Si s-a ocupat, numai ca in favoarea lui Gigi Becali si la un pret cat mai mic. Ca sa fie profitul mare, nu-i firesc?!

Buba este ca pe felie s-au bagat si niscaiva procurori. Cum-necum, acestia au reusit sa demonstreze ca tranzactiile prin care Becali s-a facut stapan peste proprietatile respective (terenuri si cladiri) au fost incheiate intr-un mod ilegal. Din cate se pare, in urma cu un an (pe 17 iulie 2015, mai exact), firma lui Corneliu Mititelu („Management Reorganizare Lichidare”) a organizat o licitatie pentru vanzarea cladirilor si terenurilor detinute de Avicola Iasi. Ca un facut, toate bunurile au fost cumparate de Becali la niste preturi derizorii (ex. – 37 de euro metrul patrat pentru o cladire si un teren de 2000 mp!).

Din poveste nu putea lipsi si Vasile Geambazi, unul dintre nepotii preferati ai latifundiarului. Versat in combinatii imobiliare, „Sile” l-a reprezentat la licitatie pe unchiul sau. E drept ca a ajuns dupa inceperea acesteia si nici n-a avut asupra lui o procura autentificata la notariat, dar, hei, ce facem, ne impiedicam de detalii? Si, totusi, se pare ca cineva s-a impiedicat. Este vorba despre firma SC Dazz Group SRL, care a contestat licitatia in instanta si le-a povestit judecatorilor de la Tribunalul Iasi toata tarasenia. Mai departe, firesc, pe fir au intrat procurorii, iar Gigi Becali, vai, ce surpriza!, s-a mai invartit de un dosar.

author avatar
National
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger