AcasăNewsBecali trebuie sa se decida intr-o saptamana: "Simplu soldat" in PNL sau...

Becali trebuie sa se decida intr-o saptamana: „Simplu soldat” in PNL sau lider al PNG

Gigi Becali a anuntat ca liderul liberalilor l-a pus sa aleaga intre a ramane in PNL si a se intoarce la Partidul Noua Generatie. Vazand in el un om cu „trasaturi de lider”, Crin Antonescu i-a sugerat ca daca vrea sa conduca o formatiune, ar putea reveni la PNG, al carui presedinte este.

„Domnul Antonescu mi-a propus asa. ‘Ramai in PNL sau revii la PNG, sa-mi dai un raspuns’. Am spus ca am nevoie de timp, o saptamana, sa iau o decizie. (…) M-a luat prin surprindere. I-am spus ‘domnu’ presedinte, dati-mi un sfat’. Ma gandeam ca sfatul este un fel de drum, o inspiratie, asta as vrea”, a spus Becali.

Asadar, latifundiarul din Pipera are de ales: fie ramane soldat, fie conducator de trupe. „A spus ca nu are nicio problema cu mine daca raman in PNL, numai ca nu poti avea doi ani de zile functie in PNL la ora asta, cel putin doi ani de zile. ‘Vei fi un simplu soldat'”, a continuat Becali.

Presedintele PNL a spus, apoi, ca Becali nu i-a cerut nicio functie de conducere in partid, dar cum are „trasaturi de lider” si este seful PNG, s-ar putea axa doar catre aceasta formatiune. „Poate sa faca orice optiune, fara ca noi sa ne suparam pe domnia sa. Dar daca alege sa conduca o formatiune, atunci nu mai are nicio obligatie fata de PNL”, a afirmat Antonescu.

127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger