AcasăNewsBecali: Trebuie sa ma conformez, voi veni in tara joi! Vezi de...

Becali: Trebuie sa ma conformez, voi veni in tara joi! Vezi de ce s-a razgandit!

Dupa ce a aflat sentinta data de judecatori, Gigi Becali s-a razgandit, nu mai fuge din tara. Desi este de parere ca decizia judecatorilor este una batjocoritoare, politicianul spune ca se va intoarce in tara.

“Vreau sa vorbesc cu familia sa vad ce hotarare iau. O sa iau niste hotarari ca sa-mi pun familia la adapost. Astia care au dat sentinta nu au Dumnezeu, nu au bun simt, nu au constiinta umana. Eu unul nu am cum sa iert, Dumnezeu sa-i judece”, a spus Becali, legat de sentinta data in dosarul “Sechestrarii de persoane”, la Acces Direct.

Cat priveste faptul ca a declarat ca nu va mai reveni in tara daca va fi condamnat, Becali s-a razgandit: “Este o sentinta data asa… batjocoritor, eu daca nu vin dupa aia imi  da cu executare. Eu la momentul asta nu am ce face, trebuie sa ma conformez, o sa vin in tara joi, avocatul meu se va duce maine (marti, n.r.) sa depuna la tribunalul Ilfov sa vada unde se face probatiunea, si le va spune ca eu voi veni in tara, acolo nu spune exact data, dar spune ca lunar. Ma duc vineri si cu asta basta. Nu am ce face, dupa care oi vedea. Daca am fost vinovat, Dumnezeu stie”.

author avatar
Alina Costache
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger