AcasăNewsBecali: Tinta mea este sa ajung presedintele PNL. In 2014, eu desemnez,...

Becali: Tinta mea este sa ajung presedintele PNL. In 2014, eu desemnez, eu fac guverne!

(foto: captura B1)

Gigi Becali, deputat in noul executiv, a declarat, marti, la Palatul Parlamentului, ca tinta lui este sa ajunga presedintele PNL, atunci cand Crin Antonescu va fi presedintele Romaniei.

(foto: captura B1)

„Daca va fi ceva nedrept si neadevarat, eu voi fi primul care voi fi in opozitie, eu voi tipa primul la pupitru ca de-aia fac juramantul, sa apar Constitutia, valorile, democratia, adevarul si dreptatea”, a declarat Gigi Becali.

Deputatul a afirmat ca ascensiunea sa politica se va produce treptat, insa tinta finala este sa ajunga presedintele liberalilor: „Cu timpul, o sa urc cate o treapta, cate o treapta. Tinta mea este Antonescu presedinte (al Romaniei, n. r.), eu presedinte in PNL. In 2014, desemnez eu, eu fac guverne. Asta este tinta mea”.

Becali sustine ca acest tel nu presupune ca intre el si actualul presedinte PNL va fi o rivalitate, pentru ca nici nu vaneaza locul lui Antonescu. „Eu nu-i vanez locul (lui Crin Antonescu, n.r.). Trebuie sa zica el: eu plec, te rog, ai grija, iti las un bun de care sa ai grija cu sfintenie. PNL-ul trebuie sa ramana pe o mana puternica. Daca ramane pe mana lui Tariceanu, se alege praful. Cum s-a mai ales”, a afirmat finantatorul Stelei.

Deputatul a adaugat si ca isi doreste un post in Comisia Juridica, pe care, de altfel, l-ar fi obtinut: „Deja am vorbit cu grupul PNL si am cerut Comisia Juridica si mi-a spus ca voi fi in Comisia Juridica”.

author avatar
Alina Costache
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger